BCT, leverancier op het gebied van Enterprise Information Management, presenteert op de CeBIT in Hannover van 5 tot en met 9 maart een nieuwe marktpositionering. Om organisaties nog beter helpen meerwaarde uit informatie te halen, introduceert BCT naast een nieuwe branding ook innovatieve adviesstrategieën. BCT is tijdens de beurs te vinden in hal 3 op stand H03.

BCT nodigt bezoekers uit om zich te laten informeren over oplossingen op het gebied van Enterprise Information Management. Het bedrijf presenteert de laatste ontwikkelingen van de systemen Elemenz, Corsa, Sha-Peau en Liber. Bovendien nodigt BCT potentiële distributiepartners uit heel Europa uit om de diensten van BCT beter te leren kennen en het sterke Europese netwerk door nieuwe samenwerkingen uit te breiden.

Het Enterprise Information Management van BCT omvat vier kennisgebieden, die allemaal onafhankelijk van de grootte van het bedrijf in de meest uiteenlopende branches kunnen worden ingezet. Zo worden ‘capture’ (inputmanagement) en ‘compliance’ (digitale archivering) aangevuld met ‘collaboration’ (kenniswerker) en ‘co-creation’ (processen & BPM), om informatie efficiënt om te zetten in waardevolle kennis.

BCT – Enterprise Information Management
CEBIT, 5 – 9 maart, Hannover
Hal 3  stand H03

Rate this post

Print Friendly