Toshiba ontvangt de derde BLI-award binnen enkele maanden voor de zwart-wit serie. BLI bekroont nu de Toshiba e-STUDIO506SE met de winter ‘Pick of the Year’ award.

De Toshiba e-STUDIO506SE is bekroond met de winter ‘Pick of the Year’ award door BLI (Buyers Laboratory LLC). De e-STUDIO506SE is geclassificeerd als ‘Outstanding’ in de categorie 41-50 ppm A3 monochrome MFP’s.

Dit is de derde BLI-award die Toshiba binnen enkele maanden ontvangt. In de zomer van 2012 werden de Toshiba e-STUDIO456SE en de e-STUDIO856SE al bekroond met de zomer ‘Pick of the Year’ BLI-award in respectievelijk de categorieën 41-50 ppm A3 monochrome MFP’s en 81-90 ppm A3 monochrome MFP’s. Beide modellen werden geclassificeerd als ‘Outstanding’. De Toshiba e-STUDIO456SE, die dezelfde beeldtechnologie gebruikt als de e-STUDIO506SE, onderscheidde zich in gebruiksvriendelijkheid en erg goede beeldkwaliteit.

“Deze award voor de Toshiba e-STUDIO506SE onderschrijft onze commitment om innovatieve systemen te ontwikkelen die inspelen op de hoge verwachtingen van de moderne bedrijfsvoering” zegt Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba TEC Netherlands. “Het versterkt ook onze inspanningen om betrouwbare producten en oplossingen te bieden. Toshiba blijft streven naar het leveren van state-of-the-art technologie aan zijn klanten.”

Over BLI

Buyers Laboratory (BLI) is een zeer erkend onafhankelijk testlaboratorium voor kantoorsystemen, met meer dan 50 jaar ervaring. BLI publiceert, na maanden van intensieve testen in het eigen BLI-laboratorium, veelomvattende en accurate testrapporten van documentsystemen voor het kantoor. Deze rapporten vormen de belangrijkste bron van specificaties en prijsstellingen voor databases van copiers, printers, faxen en multifunctionele producten met meer dan 15.000 producten in Noord-Amerika, Europa en Azië. Alleen de producten die zijn getest in het duizend vierkante meter laboratorium van BLI kwalificeren zich voor een award. De data van BLI zijn beschikbaar voor abonnees van BLI als geprinte specificatiegidsen en online in de bliQ concurrentie informatie service (www.buyerslab.com). BLI kan ook ingehuurd worden voor het confidentieel testen van apparatuur, inclusief het beta testen en pre-launch testen van apparatuur, testen op prestaties en certificeringen en het testen van verbruiksmaterialen en printmedia. De afdeling consultancy van BLI, “the Buyers Allicance”, kan worden ingezet bij het aanschaffen van kantoorapparatuur, inclusief het inventariseren van gebruikersbehoeften en de analyse van de aanbiedingen van uitgenodigde leveranciers.

 

Rate this post

Print Friendly