Konica Minolta introduceert een nieuwe A4-multifunctional, de bizhub 25e. Deze compacte zwart-wit-MFP is ontworpen voor kleine tot middelgrote werkgroepen, maar ook bij uitstek geschikt voor het midden- en kleinbedrijf. De bizhub 25e is betrouwbaar, eenvoudig in gebruik en geschikt voor kopiëren, printen, scannen en faxen.

De bizhub 25e heeft een gebruiksvriendelijk 5,7-inch touchscreen, dat naar wens kan worden aangepast. Verder beschikt de MFP over een papiercapaciteit van maximaal 2.100 vel, verdeeld over vijf verschillende papierlades. Hierdoor is het niet nodig om op regelmatige basis de voorraad aan te vullen. Bovendien kunnen verschillende papiersoorten en enveloppen in de lades worden opgeslagen.

De Secure Print-functie van de bizhub 25e biedt de mogelijkheid om vertrouwelijke documenten te printen. Zo wordt een gereguleerde papieruitvoer gegarandeerd. Daarnaast scant de MFP in kleur en kunnen documenten verspreid worden via scan-to-email of zelfs rechtstreeks op het netwerk worden opgeslagen.

“De nieuwe bizhub 25e is erg flexibel en efficiënt”, zegt Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta Business Solutions Nederland BV. “De MFP combineert essentiële functionaliteiten die in een kantoor nodig zijn met nieuwe functionaliteiten waar klanten naar op zoek zijn. Door zijn compacte formaat voelt de bizhub 25e zich in iedere zakelijke omgeving thuis.”

Rate this post

Print Friendly