Gestandaardiseerde document capture-mogelijkheden voor alle SAP-modules, ongeacht invoerapparaat

Wetzlar, Duitsland, 19 februari 2013 – NSi introduceert een gestandaardiseerde oplossing voor document capturing voor alle SAP-modules. Voor het eerst zijn papieren documenten en elektronische bestanden met AutoStore vast te leggen en toe te voegen aan alle SAP-gebaseerde bedrijfsprocessen. Hierbij maakt het niet uit welk invoerapparaat wordt gebruikt, zoals smartphones, tablets, scanners en MFP’s. NSi AutoStore for SAP Solutions is vooralsnog alleen in Europa beschikbaar.

Op afstand documenten aan SAP toevoegen

Door bedrijfsdocumenten sneller in te voeren in SAP zijn gebruikers beter in staat te voldoen aan wet- en regelgeving rond bedrijfsprocessen. Daarnaast groeit uiteraard de productiviteit, omdat het invoeren van informatie en zoeken naar bestanden minder tijd kost. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld tijdens een klantbezoek direct informatie toevoegen aan een SAP-systeem middels een smartphone of tablet. Administratie-afdelingen hoeven niet langer te zoeken naar ondertekende contracten, omdat verkopers via workflow-apps bestanden snel en eenvoudig aan het juiste SAP-proces kunnen toevoegen.

Gebruikers kunnen kiezen uit tal van invoerapparaten. NSi biedt ondersteuning voor meer dan 700 verschillende MFP’s, scanners, tablets en smartphones.

Overkoepelende capture-oplossing voor heel SAP

NSi AutoStore voor SAP Solutions biedt eenzelfde interface om data in SAP in te voeren voor elke module. Hierbij zijn zowel papieren als digitale documenten vast te leggen, te bewerken en aan werkprocessen toe te voegen. Een enkele AutoStore-workflow kan bovendien meerdere verwerkings- en routing-opdrachten bevatten. De documentmanagementstandaarden van SAP, DMS, ArchiveLink en Folders Management, worden ondersteund en gedefinieerde workflows volgen volledig de SAP procesinstellingen.

“Andere beschikbare capture-oplossing voor SAP zijn ontwikkeld voor een specifieke module binnen het SAP-framework en zijn alleen te bedienen door getrainde medewerkers”, aldus Enno Lückel, Managing Director van NSi Europe. “Dankzij onze expertise in het apparaatonafhankelijk vastleggen en verwerken van data kunnen we nu een data capture-oplossing bieden die SAP-overkoepelend is en op dezelfde manier voor elke module werkt. Bovendien kan iedereen ermee overweg, zelfs mensen die niet bekend zijn met SAP, dankzij eenvoudig te gebruiken apps. We kunnen data 20 keer sneller invoeren, terwijl AutoStore het eigenlijke SAP-proces niet bewerkt.”

 

Rate this post

Print Friendly