Delft, 21 februari 2013 – Het Nederlandse bedrijf Dantuma is een samenwerking aangegaan met Samsung. Dantuma, leverancier op het gebied van documentautomatisering, biedt vanaf vandaag ook Samsung printers aan.

Dantuma is een bedrijf met meer dan honderd jaar ervaring, dat is uitgegroeid tot een merkonafhankelijke leverancier voor document- en afdrukbeheer. Dantuma biedt u professionele toewijding, een breed leveringsprogramma en unieke serviceconcepten.

De 115 medewerkers van Dantuma ondersteunen organisaties in heel Nederland met oplossingen om documentstromen optimaal in te richten. Dantuma werkt alleen met topmerken die voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die de hofleverancier aan documentmanagement stelt. Vanaf vandaag bieden zij nu ook Samsung printers aan om ondernemers nóg efficiënter te kunnen laten werken.

“Wij zijn verheugd dat onze B2B-lijn van printers en multifunctionals, inclusief de nieuwe A3-lijn multifunctionals, in het portfolio van Dantuma is opgenomen,” vertelt Rens Evers, Country Director IT van Samsung Nederland. “De gebruiksvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbaarheid van onze printoplossingen worden nu óók onderkend door een gerenommeerde partij als Dantuma. Dat is voor ons een bevestiging dat wij op de goede weg zijn.

 

Rate this post

Print Friendly