Tijdens de jaarlijkse Team OnBase partnerconferentie in Naples Florida heeft Docspro als eerste Nederlandse partner de Diamond Support award van Hyland Software ontvangen. De toekenning van deze award is de kroon op wat een zeer succesvol OnBase jaar kan worden genoemd. Wereldwijd steeg de verkoop van OnBase software in 2012 met ruim 20% en ook Docspro zag de belangstelling voor deze slimme ECM oplossing van Hyland Software spectaculair toenemen.

De Diamond award 2013 wordt binnen het wereldwijde netwerk van ruim 300 resellers uitsluitend toegekend aan een zeer selecte groep OnBase partners. “Uit de toekenning van deze prijs spreekt de erkenning van Hyland Software dat Docspro tot één van de meest kundige, succesvolle en klantvriendelijke partners in de wereld wordt gerekend!” aldus een zeer vergulde Rogier Schippers, die de award namens Docspro in ontvangst nam uit handen van Miguel Zubizaretta, CTO van Hyland Software.

Nadat Hyland Software kortgeleden door de analysten van Gartner voor de derde maal op rij als leider in the Magic Quadrant voor enterprise content management oplossingen werd geplaatst en wereldwijd inmiddels ruim 11.000 organisaties dagelijks de kracht van een OnBase oplossing ervaren was in 2012 ook in Europa de belangstelling wederom groeiende.

Een trend die zich in 2013 overigens onverminderd voort lijkt te zetten. Alleen al in de maand januari konden door Docspro vier nieuwe Nederlandse OnBase klanten worden genoteerd.

De grote kracht van een OnBase oplossing is dat het de documentstromen binnen bestaande bedrijfsprocessen, bedrijfsapplicaties en afdelingen kan samenbrengen en de document gestuurde processen naadloos op elkaar afstemd. Zeer wenselijke functionaliteit om op een zo efficiënt en kosteneffectief mogelijke wijze te kunnen werken. Tel daarbij op dat de OnBase software ook nog eens uiterst competitief geprijsd is en het succes laat zich eenvoudig verklaren.

 

Rate this post

Print Friendly