TAMPERE, FINLAND, 18 februari 2013: M-Files Corporation, ontwikkelaar van op metagegevens gebaseerde M-Files-oplossingen (in de cloud, in het eigen bedrijf of hybride) voor Enterprise Content Management (ECM) heeft vandaag bekendgemaakt dat Dantuma, een Nederlandse aanbieder van oplossingen voor document- en afdrukbeheer, wordt opgenomen in het partnerprogramma van het bedrijf.

Bedrijven die meedoen aan het M-Files-partnerprogramma kunnen een nieuwe inkomstenbron aanboren in de snelgroeiende, miljardenmarkt voor documentbeheer en ECM, door M-Files en de bijbehorende dienstverlening te verkopen als een oplossing die hun bestaande productaanbod uitstekend aanvult. M-Files is opgenomen in ‘Gartner Magic Quadrant for ECM’ 2012 en heeft inmiddels een leidende positie op het raakvlak van traditionele ECM en de Quality, Risk and Compliance (QRC)-markt door de unieke combinatie van functies, aanpasbaarheid en gebruiksgemak. M-Files biedt een breed scala aan zakelijke kansen voor value-added resellers (VAR’s), systeemintegratiespecialisten en infrastructuur- en consultancybedrijven die tegemoet willen komen aan de eisen van hun klanten op het gebied van informatiebeheer, kwaliteit en de naleving van regelgeving.

Dantuma zal zich als partner van M-Files richten op kleine en middelgrote bedrijven in Nederland om deze te helpen hun informatie en documenten efficiënter te beheren, beveiligen en delen. Het klantenbestand van Dantuma bestaat uit organisaties in allerlei branches. Het bedrijf wil M-Files bij zijn klanten gaan inzetten om deze te helpen bij de overgang van gedateerde, op netwerkmappen gebaseerde procedures voor het beheren van hun bedrijfsinformatie en bedrijfsprocessen naar een op metagegevens gebaseerd systeem. Dit systeem leidt tot een grotere efficiëntie en een betere workflow, maximaliseert het hergebruik van informatie, maakt een einde aan overbodige dubbele opslag en voorkomt conflicten en verlies van gegevens.

“Wij werken met klanten in allerlei branches; elke klant heeft zijn eigen behoeften op het gebied van documentbeheer. Dat M-Files zo flexibel en aanpasbaar is, geeft ons een belangrijk strategisch voordeel, omdat we hiermee op effectieve wijze kunnen voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten in diverse, veeleisende marktsegmenten,” aldus Paul Lammens, Manager Marketing en Communicatie bij Dantuma. “M-Files is intuïtief en gebruikersvriendelijk, wat leidt tot een snel implementatieproces en een hoge mate van gebruikersacceptatie voor onze kleine en middelgrote klanten die behoefte hebben aan een gemakkelijk te gebruiken, betaalbare oplossing voor hun eisen op het gebied van documentbeheer. Gegevens kunnen naadloos in M-Files worden opgeslagen en daar op de juiste manier worden gecategoriseerd en geïndexeerd, zodat onze klanten hun gegevens perfect kunnen hergebruiken.”

“We zijn heel blij dat Dantuma deelneemt aan het M-Files-partnerprogramma. M-Files stelt de klanten van Dantuma in staat hun documentbeheerprocessen te automatiseren, wat de efficiëntie zal verhogen en de hoeveelheid opgeslagen papier zal verminderen, terwijl ook hun productiviteit toeneemt,” aldus Scott Erickson, Vice President Channel Sales bij M-Files Corporation. “M-Files biedt een krachtige, unieke, op metagegevens gebaseerde documentbeheeroplossing die het bestaande oplossingenaanbod van Dantuma rechtstreeks aanvult en aanzienlijke omzet- en groeikansen genereert.”

 

Rate this post

Print Friendly