NAARDEN, 13 februari 2013 – Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) heeft een vijfjarig contract getekend met de internationale brouwerij Anheuser-Busch InBev (AB InBev). Daarmee wordt de dienstverlening die de brouwerij reeds afneemt in Noord- en Zuid-Amerika uitgebreid naar Europa. AB InBev wil hiermee de productiviteit verhogen en kosten besparen.

Dit dienstencontract voor meerdere landen omvat managed print services (MPS), een gestandaardiseerde vloot met innovatieve printers en slimme multifunctionele producten (MFP’s) en verbeterde bedrijfsprocessen. De producten en diensten worden naast de brouwerijen ook aan de kantoren van AB InBev geleverd.

“Veel van onze MPS-klanten zien ons als een betrouwbare, lange-termijn partner. Zij hebben vertrouwen in onze MPS-diensten die wij kunnen leveren in meerdere landen”, zegt Niels Priem, General Manager voor Lexmark Benelux. “Het uitbreiden van Lexmark MPS-diensten voor AB InBev naar Europa, naast onze huidige contracten in Noord- en Zuid-Amerika, bewijst dat we een wereldwijde speler zijn in deze markt.” Aanvullende bronnen:

 

Rate this post

Print Friendly