Breukelen, 13 februari 2013 – De Haske, onderdeel van Hal Leonard Corporation, de grootste uitgeverij van bladmuziek ter wereld, heeft geïnvesteerd in een Xerox iGen4. Met deze digitale kleurenpers is De Haske in staat concurrentievoordeel te behalen door snel en op hoog volume te voldoen aan de toenemende vraag naar bladmuziek in kleur. De eigen catalogus van De Haske omvat ruim 10.000 titels, waaronder blaas- en strijkmuziek, klassieke muziek, dvd’s en cd’s. De Haske kan haar klanten bovendien bijzondere klassieke bladmuziek aanbieden dankzij afspraken over exclusieve afdrukrechten met Universal Music Publishing Classical.

Garmt van der Veen, Managing Director bij De Haske: “Wij merken dat onze klanten een steeds gevarieerder aanbod aan titels bestellen en deze ook steeds sneller geleverd willen hebben. Ons moederbedrijf in Amerika werkt al jaren met Xerox als een betrouwbare partner op het gebied van digitaal printen en ook voor ons kwam Xerox wat betreft partnership, prijs- en kwaliteitsverhouding het beste uit de bus. Wij verwachten ons met deze iGen4 nog beter te kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: onze klanten muzikaal verrassen, meer opdrachten produceren en de groei van onze dienstverlening.”

“Voor De Haske is het erg belangrijk onderscheidend te blijven in de nichemarkt van de bladmuziek”, aldus Marcel Martens, General Manager Graphic Communications bij Xerox. “Wij hebben als doel om bedrijven te laten profiteren van de voordelen van digitaal productieprinten en de iGen4 is met haar snelheid en kwaliteit de juiste machine voor deze klant.”

 

Rate this post

Print Friendly