New York, 12 februari 2013 – HP Autonomy heeft vandaag een aantal aanzienlijke verbeteringen aangekondigd voor het aanbod van eDiscovery, om zo organisaties te helpen met het automatiseren en vereenvoudigen van de verwerking van grote, verschillende datasets. Het uitgebreide platform koppelt archivering, databescherming, enterprise content management, eDiscovery, informatiemanagement en meaning-based analyses met elkaar. Hiermee zijn organisaties in staat hun kosten te verlagen, processen te versnellen en goede juridische resultaten te bereiken. In het afgelopen jaar is het datavolume dat Autonomy voor haar klanten ten behoeve van eDiscovery-initiatieven heeft verwerkt met meer dan 80 procent gestegen. 

Meaning Based Coding uitgebreid naar Autonomy Early Case Assessment module

Early Case Assessment (ECA) is een kritieke fase in het eDiscovery-proces. Aan het begin van een zaak moeten juridische teams in korte tijd grote hoeveelheden gegevens controleren. Autonomy heeft de mogelijkheden van haar Meaning Based Coding (MBC) uitgebreid met de ECA module om de diepgaande eDiscovery analysemogelijkheden verder te versterken. De MBC-mogelijkheden van Autonomy stellen organisaties in staat om analyses gebaseerd op Autonomy Intelligent Data Operating Layer (IDOL) te automatiseren. Dit resulteert in het snel categoriseren van data op basis van concepten, ideeën en patronen in informatie. In tegenstelling tot traditionele voorspellende coderingstechnologieën, worden MBC-classificaties doorgezet naar de beoordelings- en productiefase zonder nieuwe verwerking of indexering. Het resultaat is dat Autonomy ECA data sneller, nauwkeuriger en tegen lagere kosten kan analyseren.

Gestructureerde data analyses door middel van HP Application Information Optimizer

Tijdens eDiscovery vragen juridische teams toegang tot alle vormen van data die relevant zijn voor een zaak en de mogelijkheid om deze data te analyseren. Dit geldt voor ongestructureerde data – e-mails, telefoongesprekken, voicemails, social media en webcontent – en voor bedrijfskritische gestructureerde data, zoals transactiegegevens uit customer relationship management of enterprise resource planning systemen of financial trade tickets. De toegang tot traditionele gestructureerde data, meestal opgeslagen in complexe relationele database-applicaties, kan echter vaak kostbaar en omslachtig zijn waardoor het uitgebreide discovery-proces geremd wordt. Door de integratie met de HP Application Information Optimizer, een informatiemanagementoplossing die de migratie en/of het verwijderen van applicatiedata automatiseert, zorgt de Autonomy eDiscovery-oplossing nu voor een naadloze verwerking en beoordeling van gestructureerde data. Daarnaast heeft IDOL van Autonomy het unieke vermogen om concepten en betekenis uit informatie te herkennen. Dit stelt klanten in staat om gestructureerde data met gerelateerde ongestructureerde informatie samen te voegen, waardoor organisaties snel en kosteneffectief een uitgebreidere en effectievere juridische strategie creëren.

Autonomy voegt native discovery functionaliteit toe aan het paradepaardje archiveringsoplossing

Autonomy heeft een nieuwe, volledig geïntegreerde native discovery module ontwikkeld die gecombineerd kan worden met de on-premise versie van Autonomy Consolidated Archive (ACA), een archiverings- en informatiemanagementoplossing. Autonomy ACA – gebaseerd op Autonomy IDOL – indexeert automatisch waardoor de inhoud van verschillende informatiebronnen van een bedrijf wordt begrepen. Deze optionele module maakt de kernfunctionaliteit van discovery beschikbaar in Autonomy ACA. Hierdoor kunnen organisaties in een vroegtijdig stadium – dat zich kenmerkt door kosteneffectiviteit – discovery uitvoeren in hun gearchiveerde informatie om volledig te voldoen aan de kritieke bewaareisen.

“De huidige chief compliance officers, chief legal officers en algemene adviseurs opereren in een wereld die wordt vormgegeven door grootse ontwikkelingen, zoals de groei van big data, mobile device uitbreidingen en de toegenomen regelgeving en compliance risico’s. Deze ontwikkelingen leiden tot verzuilde oplossingen die jammer genoeg ontoereikend zijn”, aldus Mike Sullivan, general manager, Protect, HP Autonomy. “Door het verstrekken van het meest uitgebreide informatiemanagement- en eDiscovery-platform, aangedreven door een uniek concept-based analyse engine, helpen wij organisaties maximaal rendement op informatie te behalen en hun enorme hoeveelheden data te transformeren van een blok aan het been tot een aanwinst.”

 

Het eDiscovery-platform maakt deel uit van de Autonomy Legal and Compliance Performance Suite, een uitgebreide oplossing die organisaties in staat stelt om signalen van risico’s te detecteren en hierop te reageren. De oplossing zorgt voor het begrijpen, beschermen en beheersen van informatie en zorgt tegelijkertijd voor compliance met de lokale, landelijke en internationale regelgeving.

 

Rate this post

Print Friendly