Thiemo van Spellen van postbedrijf Sandd is vorige week tijdens het Sales Event in Grand Hotel Huis ter Duin door ruim 500 vakgenoten en de vakjury uitverkozen tot commercieel directeur van het jaar. Het evenement werd net als voorgaande jaren in Noordwijk georganiseerd door de beroepsvereniging Sales Management Association (SMA).

Volgens de jury en vakgenoten was Thiemo van Spellen de overduidelijke winnaar van de spannende podiumstrijd, begeleid door dagvoorzitter Gerard van Vliet. Van Spellen scoorde het beste op punten als doorzettingsvermogen, persoonlijke ontwikkeling, commercieel inzicht en bewezen resultaten. In een inspirerende presentatie wist hij de jury te overtuigen van zijn betrokkenheid bij de organisatie en de passie waarmee hij samen met een enthousiast team het onmogelijke voor elkaar kreeg. Hij mag zich een jaar lang commercieel directeur van het jaar noemen.

Haico Meijerink, CEO van Sandd: “We zijn er geweldig trots op dat een directielid van Sandd is uitverkozen tot commercieel directeur van het jaar. Thiemo’s verkiezing staat symbool voor het succes van Sandd en is natuurlijk een welverdiende persoonlijke erkenning voor Thiemo. Daarnaast geeft de verkiezing ook weer hoe Sandd als organisatie de afgelopen jaren in ontwikkeling is geweest en nog steeds groeit!”

Quaestus Senior Management Search begeleidt, als onafhankelijk bureau, de verkiezing van ‘Commercieel Directeur van het Jaar’. In totaal zijn 20 commercieel directeuren genomineerd voor de prestigieuze titel. Op basis van de voorrondes en diepte-interviews werd het aantal deelnemers teruggebracht naar de 3 uiteindelijke podiumkandidaten. In deze podiumeindstrijd werd de tweede plaats veroverd door Rudolph Strickwold, Commercieel Directeur van Stichting Hulphond Nederland en de derde plaats was voor Bas de Reus, Commercieel Directeur van Fujitsu Technology Solutions Nederland.

 

Rate this post

Print Friendly