Schiphol-Rijk, 11 februari 2013 – IntraData (onderdeel van de Solipsis-groep) is per 1 februari jl. verhuisd naar een nieuw bedrijfspand aan de Beechavenue te Schiphol-Rijk. Het nieuwe kantoor biedt meer ruimte om de komende jaren te blijven groeien, conform de positieve marktontwikkeling waarmee IntraData zich met haar document management oplossing IntraOffice momenteel ontwikkelt.

De vraag naar volledig internet gebaseerde oplossingen, die het mogelijk maken 100% papiervrije rechtsgeldige documentafhandeling en -opslag te realiseren tussen een organisatie en

klanten, is sterk aan het toenemen. Simon Kornblum, commercieel manager van IntraData: “IntraOffice is eenvoudig aan te sluiten op vrijwel iedere back-officeapplicatie. Hierdoor kan snel aantoonbare meerwaarde worden geboden in de vorm van substantiële kostenbesparing ten opzichte van documentafhandeling per papier/post (ook voor wat betreft het plaatsen van wettige digitale handtekeningen). Dit leidt bovendien tot een aanzienlijk lagere belasting van het milieu, door uitsparen van print, druk en distributie van papier.”

“We zijn blij met deze passende nieuwe locatie, met ruimte voor verdere groei. De verhuizing van onze ICT-omgeving is gerealiseerd door onze businessunit ICT-beheer van de Solipsis-groep en is uitstekend verlopen. We zijn in één dag zonder enige productieverstoring overgegaan, inclusief de ingebruikname van een nieuwe telefooncentrale, en alles werkte!”, aldus directeur Goossen de Bruin.

Het nieuwe adres van IntraData is: Beechavenue 30, 1119 PV, Schiphol-Rijk.

 

Rate this post

Print Friendly