’s-Hertogenbosch, 6 februari 2013 – Everest, de business engineering company voor financiële dienstverleners en centrale overheid, heeft Armando Jacobus (27) aangesteld als Junior Business Engineer. Armando versterkt het team van Business Engineers die samen met de Software Developers kennisintensieve processen van de klant vertalen naar praktische IT-oplossingen. In deze functie opereert hij op het snijvlak van business en IT. Voor Armando is de aanstelling bij Everest het startpunt van zijn carrière waarin hij de ruimte krijgt om zich verder te ontwikkelen.

Armando heeft aan de Universiteit Leiden de Master Toegepaste Cognitieve Psychologie behaald. De kennis die hij hier heeft opgedaan op het gebied van informatieverwerkingsprocessen van de mens in combinatie met zijn affiniteit met IT en goede communicatieve vaardigheden komen bij Everest goed van pas. In de dagelijkse praktijk inventariseert Armando de wensen van de klant, adviseert hij over het proces en de procesinrichting om vervolgens de IT-oplossing te modelleren en te beheren. De afwisseling in werkzaamheden die hierbij komt kijken, maakt dat Armando zeer enthousiast is over zijn nieuwe baan. Armando is van plan om een expert in het vakgebied te worden.

“Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Everest. Meteen vanaf de eerste dag zat het goed”, aldus Armando Jacobus, Business Engineer bij Everest. “Na een aantal trainingen kon ik gelijk aan de slag. Het werk bevalt me zo goed, dat het niet eens voelt als werken. Ik ben net een spons en probeer alle kennis te absorberen.”

 

Sebastiaan Sloos, HR-manager bij Everest over de aanstelling van Armando: “Armando past goed in ons team. Hij is zeer gedreven en betrokken. Ik heb er veel vertrouwen in dat hij zich snel en goed zal ontwikkelen. We zullen hem zoveel mogelijk aanreiken om het maximale uit zichzelf te halen.”

 

Rate this post

Print Friendly