‘s-Hertogenbosch, 7 februari 2012 – Buyer Laboraties Inc. (BLI), ’s werelds grootste onafhankelijk test- en onderzoeksbureau op het gebied van documentproducten en -diensten, heeft Ricoh recent met maar liefst drie “Outstanding Achievement Pick of the year Awards” onderscheiden.

De BLI’s Pick of the year Awards zijn volledig gebaseerd op onafhankelijke, langdurige tests. BLI kent Ricoh deze winter maar liefst drie awards toe binnen de formaatcategorieën A3 en A4, vanwege het onderscheidend vermogen door gebruiksgemak, productiviteit en betrouwbaarheid.

Specifiek gaat het om de volgende producten:

• MP 301SPF – Outstanding Web-Connected A4 Monochrome MFP for Mid-Size Workgroups

“De MP 301SPF geeft zakelijke gebruikers precies wat ze zoeken: uitstekende betrouwbaarheid, snelle print snelheid en betaalbaarheid” aldus Joe Ellerman, BLI test technician. “En omdat het bedieningspaneel en menu systeem gelijk zijn aan die van andere Ricoh MFP’s, hoeft de gebruiker geen tijd te verspillen aan het leren gebruiken van een nieuwe MFP.”

• MP 6002SP – Outstanding 51- to 60-ppm A3 Monochrome MFP

• MP 7502SP – Outstanding 71- to 80-ppm A3 Monochrome MFP

Met 2 awards domineert Ricoh het hoge zwart-wit A3 segment. George Mikolay, BLI’s senior product editor for A3/Copier MFPs zegt over deze MFP’s: “Hoge betrouwbaarheid in een test met 300.000 afdrukken, uitstekende netwerkconnectiviteit en een zeer goede printkwaliteit zorgen ervoor dat de MP 6002 en MP 7502 duidelijk een stap boven de concurrentie staan. Tel daarbij op de sterke gebruiksvriendelijkheid, met een full colour, aanpasbaar gebruikersscherm en intuïtieve drivers, en deze machines passen perfect in grotere werkgroepen of hoogvolume omgevingen”.

“We zijn natuurlijk erg verheugd met de erkenning van BLI voor onze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten” aldus Marcel Kleintjens, Senior Product Manager bij Ricoh Nederland. “Het geeft aan dat de ontwikkelingen in Ricoh apparatuur onze klanten helpen op het gebied van gebruiksgemak, betrouwbaarheid, productiviteit en duurzaamheid”.

 

Rate this post

Print Friendly