Toshiba TEC Netherlands introduceert vier nieuwe A4 systemen: een zwart-witprinter, een kleurenprinter en twee multifunctionele kleursystemen. De zwart-wit printer e-STUDIO383P, de kleurenprinter e-STUDIO263CP en de multifunctionele kleurensystemen e-STUDIO224CS/264CS voldoen aan de verschillende behoeften van het moderne kantoor.

Zowel de printers als de multifunctionele systemen worden geleverd met een papiercapaciteit tot 880 vel en bieden een flexibele papierverwerking voor verschillende papierformaten – inclusief bannerpapier. De kleurenprinter e-STUDIO263CP heeft een afdruksnelheid van 26 pagina’s per minuut (ppm) in kleur en 30 ppm in zwart-wit, de e-STUDIO383P produceert zwart-witafdrukken met een snelheid van 38 ppm.

De multifunctionele systemen beschikken standaard over print, scan- en kopieerfuncties. Daarnaast beschikt de e-STUDIO264CS standaard over een fax. Dankzij de afdruksnelheid van 22/26 ppm in kleur en 24/30 ppm in zwart-wit zijn deze twee modellen efficiënte allrounders, die voldoen aan de uitdagingen van elk winstgevende kantooromgeving.

“Er is een grote vraag naar betrouwbare A4-systemen”, zegt Bob Kretz, Product Manager bij Toshiba TEC Netherlands. “We willen onze klanten ‘state-of-the-art’ technologie bieden die aan de essentiële eisen van een moderne onderneming voldoet. Deze nieuwe A4-systemen zijn het resultaat hiervan.”

Alle vier de nieuwe Toshiba modellen zijn ENERGY STAR ®-gecertificeerd en voldoen aan de Blue Angel normen. De energiebesparingstand en de mogelijkheid van dubbelzijdig afdrukken zijn slechts enkele voorbeelden van functionaliteiten die ervoor zorgen dat deze systemen uiterst milieuvriendelijk zijn.

Rate this post

Print Friendly