OSS, 4 februari 2013.- Erik Visser is de nieuwe ondernemer van MultiCopy Oss | The Communication Company. Hij heeft het bedrijf overgenomen van Ans en Jan de Visser, die ruim 20 jaar MultiCopy in Oss hebben geleid. Met de komst van Erik Visser zal MultiCopy Oss uitgroeien tot dé allround communicatieondersteuner van bedrijven en organisaties in Oss en omgeving.

Erik Visser: “MultiCopy is een prachtbedrijf waar veel MKB bedrijven zaken mee doen. Juist in deze tijd hebben bedrijven behoefte aan meer toegevoegde waarde in hun communicatie. Van superpersoonlijke direct mailings tot opvallende websites en crossmedia campagnes. Van signing en promotionele artikelen tot eigentijds design. In de nieuwe opzet kunnen we dat allemaal leveren.”

Jan de Visser: “Voor ons breekt een nieuwe fase aan. Met de overname door Erik Visser – geen familie – kan MultiCopy Oss weer de nieuwe decennia in. Met behoud van de vertrouwde medewerkers, maar ook met nieuwe mensen, zoals bedrijfsleider Huib van Bommel.”

Erik Visser: “En we brengen ook de knowhow en mogelijkheden van jarenlange grafische ervaring in. Zo kunnen we maximaal communicatieresultaat voor onze klanten realiseren. We hebben er zin in.”

 

Rate this post

Print Friendly