In 2012 heeft AddComm maar liefst meer dan 15 miljoen digitale acceptgiro’s voor haar klanten verstuurd. En dit jaar wordt nog eens een stijging naar 25 miljoen DigiAccepts verwacht. Daarmee zijn we met voorsprong marktleider in Nederland.

Het gemak van ons innovatieve betaalconcept DigiAccept speelt hierin een belangrijk rol. De ontvanger krijgt een factuur per mail met bijbehorende acceptgiro. Betalen kan met minimale handelingen via iDeal, waarbij gegevens als bankrekeningnummer en factuurbedrag automatisch worden overgenomen. Overtypen – met alle foutrisico’s van dien – hoeft niet langer. Voor de verzender zijn de voordelen van DigiAccept al even duidelijk: kortere incassotijd, met lagere incassokosten.

Totaalpakket geeft doorslag

Het succes is niet alleen te danken aan het gemak van DigiAccept. Ook het totaalpakket aan services dat wij bieden, speelt hierin een rol. Steeds meer organisaties – zoals Bol.com, wehkamp.nl en meer dan 500 andere webshops – besteden het versturen van hun ‘facturen inclusief acceptgiro’ volledig aan ons uit. Met ons multichannel-concept bieden we alle mogelijkheden om vanuit één databestand digitaal én per post te verzenden. Als een digitaal verzonden factuur één keer bounced, wordt er meteen een papieren acceptgiro per post verzonden. Daarnaast kunnen we alle werkzaamheden verzorgen. Zo voorzien we de facturen van de huisstijl van de opdrachtgever en verzorgen het printwerk en de verzending via de post. Of we bezorgen deze digitaal binnen het internetbankieren van uw klanten met de integratie van FiNBOX.

 

Factureren op maat

AddComm biedt op deze wijze alle moderne betaalmogelijkheden. Vanuit één systeem structureert u de gehele factuurstroom en kunt u iedere klant de best passende betaalmogelijkheid bieden. Sommige klanten zullen altijd vasthouden aan de traditionele papieren factuur en dito acceptgiro. Maar het aandeel van DigiAccept zal spectaculair toenemen.

 

Rate this post

Print Friendly