EINDHOVEN/AARSCHOT – Circle Software, met vestigingen in Sittard en Eindhoven, opent vanaf januari 2013 een vestiging in België. De Belgische rechtspersoon, Circle Software BVBA, opereert vanuit Aarschot, centraal gelegen in Vlaanderen. Met deze internationale uitbreiding krijgen nieuwe en lopende activiteiten van het onafhankelijk Nederlands softwarehuis een fysieke basis in de Belgische markt.

“Het belang van een eigen vestiging in België is groot aangezien dit voor al onze bestaande en toekomstige klanten een duidelijk commitment van Circle Software is naar deze markt; we zijn er om te blijven!” aldus Raoul Coenegracht – directeur van Circle Software BVBA.

“Op de marktsegmenten overheid, onderwijs en de non-profit, waar Circle Software BVBA haar activiteiten ontplooit, is wet- en regelgeving zeer belangrijk. Het is de primaire drijfveer achter de vorming en doorontwikkeling van onze propositie; een ECM-softwareplatform met bijbehorende hoogwaardige dienstverlening. Hiervoor is lokale presentie en dus voeling met professionals, klanten en brancheorganisaties, een must.”, vervolgt Coenegracht.

Het softwarehuis is reeds enkele jaren actief op de Belgische markt maar werkte hierbij vanuit Nederland en rekent inmiddels verschillende gemeenten en onderwijsinstellingen tot haar klantenkring. Johan Ramaekers, waar Circle Software al enkele jaren mee samenwerkt, wordt de commercieel verantwoordelijke van Circle Software BVBA. Hij zal de buitenlandse rechtspersoon mede vorm gaan geven. Johan: “De Vlaamse overheidsmarkt is volop in beweging. Er is nood aan efficiënte oplossingen om de communicatie binnen de interne organisatie en die met de burger te stroomlijnen. Dit gebeurt meer en meer elektronisch via het Internet. Voor de noodzakelijke procesautomatisering is voor steeds meer organisaties Circle Software het aanspreekpunt. Door de fysieke verankering kunnen we nog korter op de bal spelen.”

 

Rate this post

Print Friendly