1 februari 2013 – GFI Software introduceert GFI FaxMaker Online. Deze cloud-gebaseerde fax-oplossing is speciaal ontworpen om te voorzien in de behoefte van kleine tot middelgrote bedrijven (MKB). GFI FaxMaker Online biedt klanten de mogelijkheid om overal te faxen via ieder device dat verbonden is met het internet. Er is dus geen hardware, software of faxnummer nodig.

 

Duizenden MKB-bedrijven wereldwijd maken gebruik van de fax-oplossingen van GFI Software. FaxMaker Online is gebaseerd op een maandelijks abonnement en is direct na aanmelding te gebruiken. Allerlei fax-communicatie is mogelijk, zowel fax naar e-mail als e-mail naar fax.

 

De voordelen van FaxMaker Online zijn:

• E-mail naar fax en fax naar e-mail is mogelijk: Het sturen en ontvangen van faxen vanaf elke e-mail client of e-mail server in de cloud of on-premise.

• Print naar fax: faxen vanaf elk apparaat dat kan printen.

• Verschillende formats voor e-mail naar fax: Documenten met verschillende formats zoals doc en docx, xls en xlsx, pdf, html, txt, rtf, ppt en pptx formats worden allen ondersteund wanneer een fax wordt gemaild.

• Makkelijk te gebruiken administratie portal: Het online dashboard geeft een duidelijk beeld weer van het verbruik en biedt tevens mogelijkheden voor account-beheer door meerdere afdelingen en gebruikers.

 

Het versturen en ontvangen van faxen is belangrijk voor diverse bedrijven, waaronder organisaties in de gezondheidszorg, advocatenkantoren en financiële dienstverleners, die communiceren via fax om te voldoen aan beveiligings- en compliance-voorschriften. Uit een onafhankelijk onderzoek gehouden in 2012 onder 1.800 kantoormedewerkers is gebleken dat 85% van de respondenten nog steeds gebruik maakt van een fax.

 

Uit hetzelfde onderzoek bijkt ook dat er beveiligingsproblemen zijn met de traditionele papieren faxen. Zo gaf bijna de helft (48%) van de respondenten aan dat zij weleens een fax hebben gelezen die bestemd was voor een ander. Dit voorkomt de GFI FaxMaker Online, aangezien er geen papier aan te pas komt. Bovendien worden binnenkomende faxen direct naar de juiste persoon of groep gestuurd.

“Handmatig faxen is tijdrovend, onveilig en prijzig”, zegt Phil Bousfield, general manager van de business unit Infrastructure van GFI. “Met FaxMaker Online is bovendien geen software of hardware nodig. Hier komt bij dat organisaties nu overal en op elk tijdstip faxen kunnen versturen en ontvangen. Overigens wordt de communicatie van bedrijven in zijn geheel versterkt doordat FaxMaker Online naadloos geïntegreerd wordt met e-mail.”

 

Prijzen en beschikbaarheid

GFI FaxMaker Online 2013 is beschikbaar vanaf €12,75 per maand. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar voor kleine bedrijven tot grote organisaties. Elk abonnement is inclusief een eigen faxnummer en aanvullende fax-lijnen zijn ook beschikbaar. Klanten worden maandelijks gefactureerd en de kosten worden per creditcard afgeschreven. Klanten kunnen hun abonnementen beheren via GFI’s klanten portal. Tevens kunnen klanten via dit portal hun verbruik inzien, maar ook abonnementen toevoegen en opzeggen.

 

Rate this post

Print Friendly