De Toshiba e-STUDIO2050c/2550c én de e-STUDIO2051c/2551c zijn bekroond met belangrijke awards. Alle vier de systemen hebben van Better Buys for Business zowel de Editors Choice 2012 award als de Innovative Product of the Year award 2012 ontvangen.

De Editor’s Choice awards worden uitgereikt aan nieuwe kantoorsystemen die de beste prestaties leveren en de meeste toegevoegde waarde bieden in een bepaalde categorie. Dit wordt bepaald door een aantal belangrijke functionaliteiten van het multifunctionele systeem te evalueren. De functionaliteiten zijn: prijs, snelheid, kosten per pagina, papierverwerking en alle unieke eigenschappen, zoals mobiele printmogelijkheden.

“Wij zijn zeer blij met de Better Buys for Business awards die de Toshiba e-STUDIO2051c en e-STUDIO2050c serie hebben ontvangen”, zegt Bob Kretz, Product Manager bij Toshiba TEC Netherlands. “Het feit dat deze multifunctionele systemen zijn bekroond met zowel de Editor’s Choice award als de Innovative Product of the Year award 2012 stimuleert ons in onze missie om producten en oplossingen te ontwikkelen die zich onderscheiden in de markt. Wij zijn erg trots dat onze innovatieve kleurensystemen aan de hoogste standaard voldoen.”

 

Over Better Buys for Business

Better Buys for Business is een toonaangevende onafhankelijke autoriteit op het gebied van kantoorsystemen. Professionele analisten en experts voorzien consumenten van objectieve beoordelingen van kantoorsystemen met als doel hen te helpen om een gefundeerde aankoopbeslissing te kunnen nemen. Het onderzoek van Better Buys for Business is gebaseerd op daadwerkelijke prestaties van de multifunctionals. Elke aanbeveling wordt ondersteund door meer dan 20 jaar ervaring in het onderzoeken en analyseren van kantoorsystemen.

 

Over Toshiba TEC Netherlands

Toshiba TEC Netherlands richt zich op optimaal documentbeheer voor zakelijke klanten. We leveren en onderhouden innovatieve multifunctionele print- en communicatiesystemen en bijbehorende software. Dit aanbod vullen we aan met klantgerichte adviesdiensten en met onze oplossing voor totale ontzorging: Toshiba Managed Document Services. Naast deze imaging-tak telt Toshiba TEC Netherlands een divisie die niet alleen marktleider, maar ook technologisch topspeler is in retail-oplossingen.

 

Distributie en Services

In Nederland kunt u rechtstreeks van onze document- en imaging-oplossingen gebruikmaken door inzet van onze eigen specialisten, of via ons netwerk van betrouwbare partners. Daarnaast kunt u altijd vertrouwen op onze Imaging Services groep en onderhoudsdienst met landelijke dekking.

 

Geworteld in Nederland

Toshiba TEC Netherlands is al decennia lang actief in Nederland. Vanuit Houten, centraal gelegen in het land, kunnen we al onze klanten alert bedienen. Dit doen we met momenteel zo’n 165 mensen.

 

Wereldwijd technologienetwerk

Toshiba TEC Netherlands kan terugvallen op enorme technologische resources. We maken deel uit van Toshiba TEC Corporation, dat wereldwijd actief is in kantoor- en retail-oplossingen. Het overkoepelende Toshiba-concern is technologisch toonaangevend in zowel informatie- en communicatiesystemen, als in consumentenproducten, elektronische componenten, industriële en openbare infrastructuursystemen, en in energievoorziening. Toshiba bestaat al sinds 1875. Van het concern maken nu zo’n 204.000 mensen in 740 bedrijven deel uit, die samen zorgen voor een jaaromzet van ruim 6,3 biljoen yen (USD 68 miljard).

 

Retailoplossingen

De retail-divisie die ook deel uitmaakt van Toshiba TEC Netherlands, loopt technologisch voorop in retail-oplossingen. Het aanbod in de retailmarkt is compleet. Sinds de overname van IBM Retail is Toshiba TEC bovendien wereldmarktleider.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

Toshiba TEC Netherlands is onder meer gecertificeerd conform ISO 9001 voor verkoop, verhuur, ondersteuning en onderhoud van onze multifunctionele systemen. Met deze en andere keurmerken maken we de kwaliteit van onze dienstverlening zichtbaar voor de markt. Daarnaast voeren we een stringent duurzaamheidsprogramma, dat vaak verder gaat dan nationale en Europese wet- en regelgeving.

 

Rate this post

Print Friendly