Gartner schat Ricoh’s wereldwijde marktaandeel op 20 procent

‘s-Hertogenbosch, 28 januari 2013 – Ricohis op basis van de geschatte wereldwijde omzet over 2011 “Competitive Landscape: Managed Print Services, Worldwide,” 31 december 2012, Gartner Inc.,** vermeld in de Top 10 van Managed Print Services (MPS) Providers in Gartner Inc.’s Competitive Landscape: Het Managed Print Services, Worldwide rapport van 31 december 2012. Deze vermelding reflecteert de geïntensiveerde strategische focus op het leveren van end-to-end diensten waarmee wordt ingespeeld op de zakelijke uitdagingen van klanten.

“Deze vermelding weerspiegelt de vooruitgang die we geboekt hebben na het communiceren van onze groeistrategie in januari 2011, waarbij we bekend maakten wereldwijd $300 miljoen te investeren en de overgang naar een dienstverlenend bedrijfsmodel te versnellen”, zegt Mark Boelhouwer, Director Strategy & Operations bij Ricoh Nederland. “Onze claim is het stroomlijnen van informatie in organisaties ofwel de juiste informatie, op het juiste moment en in de juiste vorm beschikbaar maken. Ons succes komt niet alleen tot uiting in verdere groei, maar –veel belangrijker- met name in het succes van onze klanten.”

Ricoh levert MPS door middel van haar Managed Document Services (MDS)-programma, met een globale aanpak, die aangepast is aan de unieke benodigdheden van haar klanten en holistisch is in haar strategische en merkonafhankelijke kijk op de manier waarop informatie door een organisatie stroomt.

Ricoh helpt bedrijven hun doelen te bereiken door middel van het evalueren van hun huidige documentomgeving, vervolgens een best practise oplossing te ontwerpen, deze te implementeren en continu te optimaliseren. Ricoh heeft de beschikking over één van de grootste verkoop- en serviceorganisaties binnen de bedrijfstak, en kan daarmee ondernemingen in alle grootten –van wereldwijde en nationale tot lokale accounts ontzorgen.

 

Rate this post

Print Friendly