Woerden, 25 januari 2013. Na twee jaar op rij Xerox Partner of the Year te zijn geweest, is Xtandit vorige week donderdag door Xerox uitgeroepen tot Managed Print Services (MPS) partner of the year 2012. De award werd in de Amsterdam Arena door Hans de Jong, General Manager Channels Xerox Nederland, uitgereikt aan Bob Bron, Algemeen Directeur van Xtandit. Xtandit heeft deze erkenning ontvangen, omdat zij op verdienstelijke wijze het Managed Print Services concept in de markt heeft gezet. Managed Print Services behelst het op afstand beheren en optimaliseren van printers en documentprocessen.

“Voor ons is deze award een bevestiging dat wij het Xtandit Managed Print Services concept op een juiste wijze in de markt zetten. Eigenlijk zijn wij nog trotser op deze erkenning, dan op de eerder verkregen Xerox Partner of the Year awards”, vertelt Edwin Jongsma, Commercieel Directeur van Xtandit. “Dit zegt iets over onze lange termijn visie, en dat is Managed Print Services. Wij gaan er nu het vierde jaar mee in, het zit in ons DNA, en daar zijn wij trots op!”.

Een trotse Bob Schoon

De belangrijkste drijfveer om voor Managed Print Services te kiezen, is kostenbesparing, flexibiliteit, beveiliging, en productiviteitsverbetering. “Wij ontzorgen de klant door het volledige beheer van de print apparatuur en document processen uit handen te nemen”, vat Jongsma het concept samen in een notendop. Bovendien biedt Xtandit flexibiliteit in de contracten, zodat de klant nooit teveel of te weinig print capaciteit in huis heeft. Om daar zeker van te zijn, wordt minimaal eenmaal per kwartaal overleg met de klant gevoerd, waarna contracten eventueel naar boven of naar beneden kunnen worden bijgesteld.

MPS specialisten René Vork en Elco Verkleij onderscheiden

De operationeel verantwoordelijke voor Managed Print Services, Elco Verkleij, ontving een Award als blijk van waardering voor de goede samenwerking van zijn team met Xerox op het gebied van operationeel Managed Print Services management. De Manager Financiële Operatie, René Vork, werd onderscheiden met een Award voor de professionele wijze van samenwerken tussen zijn afdeling en Xerox, met betrekking tot financiële en contract gerelateerde zaken.

 

 

Rate this post

Print Friendly