Wetzlar, Duitsland, 23 januari 2013 – Notable Solutions, Inc. (NSi) heeft de Enterprise Output Management (EOM)-activiteiten van Barr Systems, LLC overgenomen. Barr’s EOM-software is wereldwijd een veelgebruikte oplossing voor veilig printen en kostenbeheersing in belangrijke verticale sectoren, zoals landelijke en lokale overheden, financiële dienstverlening en gezondheidszorg.

Met deze overname speelt NSi verder in op de behoefte gegevensstromen van legacy mainframe- en ERP-systemen naadloos om te zetten in informatie die beschikbaar is via modernere, veelgebruikte zakelijke toepassingen. Bovendien wordt NSi’s bestaande aanbod voor beveiligde content capturing en afdrukken van documenten nu uitgebreid met andere mogelijkheden voor mobiel printen en gecentraliseerd beheer van afdrukkosten.

Efficiënte informatie-uitwisseling

“Dit is opnieuw een belangrijke stap in de verdere uitbouw van NSi’s Secure Information Exchange Platform om het meest uitgebreide en competitieve portfolio in de industrie te bieden”, aldus Mehdi Tehranchi, CEO van NSi. “Onze oplossingen waren in eerste instantie gericht op papiergebaseerde werkstromen en zijn sindsdien uitgebreid naar elektronische documenten, de productiviteit op kantoor en mobiele werknemers. Met de overname kan NSi een breder informatie-uitwisselingsplatform leveren aan ondernemingen en afdelingen binnen een organisatie. Of de informatie nu afkomstig is van een mobiel apparaat, mainframe, desktop of een MFP op kantoor, NSi’s Secure Information Exchange Platform versnelt de veilige levering van informatie tussen vrijwel elke toepassing en apparaat. Hiermee wordt de besluitvorming van klanten verbeterd, de risico’s beperkt, voldaan aan de wettelijke eisen en gezorgd voor lagere operationele kosten.”

Voordelen voor bestaande NSi AutoStore-klanten

NSi-klanten zullen profiteren van de verbeterde printbeheeroplossing van het bedrijf die toegangscontrole, kostenbeheersing en rapportagemogelijkheden zal integreren. In het bijzonder kan het bestaande NSi-kanaal de klanten het volgende bieden:

  • Een beheerd printdienstenaanbod dankzij een bedrijfsklare suite met op regels gebaseerd printen, kostenbeheer en toegangscontrole;
  • Een mobiele printoplossing die veilig mobiel printen en veilig mobiel verzenden van printtaken omvat;
  • Monitoring van aanwezige MFP/printers en printeraansturing;
  • Documentuitvoerrapportage.

Complementaire verticale markten

NSi en Barr hebben een complementair klantenbestand, waarbij meer dan de helft van de geïnstalleerde basis van Barr dezelfde belangrijke verticale marktsegmenten vertegenwoordigt waaraan NSi momenteel verkoopt, waaronder verzekeringen, financiële diensten en nationale en lokale overheden.

Sterke kanaal- en leverancierspartnerschappen

De verworven EOM-producten worden op het moment via vergelijkbare verkoopkanalen verkocht als de producten van NSi, waaronder Konica Minolta, Ricoh en Xerox Met deze overname kunnen de kanaalpartners van NSi een volledig geïntegreerd portfolio aanbieden voor veilig beheer van kantoor- en productiedocumenten, waardoor klanten worden voorzien van gecentraliseerd beheer en continuïteit van de operaties in de gehele onderneming. NSi blijft de print- en gebruikersauthenticatieoplossingen van partners zoals Equitrac, YSoft en anderen ondersteunen.

Als onderdeel van de overname is de CEO van Barr, Gabriel Schwartzman, benoemd tot Vice President Output Management bij NSi. “Met deze overname beschikken wij over een unieke kans om de industrie echt te herdefiniëren”, aldus Schwartzman. “Samen blijven we ons inzetten voor het ondersteunen van de geïnstalleerde EOM-basis van Barr met een uitgebreid portfolio van oplossingen en innovaties die voor nog grotere kostenbesparingen en verbeterde efficiency voor onze klanten zullen zorgen.”

Als gevolg van deze overname zal NSi een nieuw kantoor openen in Gainesville, Florida. Dit zal functioneren als het ‘Output Management Center of Excellence’ van het bedrijf.

 

Rate this post

Print Friendly