Breukelen, 22 januari 2013 – Xerox heeft de titel Partner of the Year 2012 toegekend aan concessionair KC Business Solutions. Jean-Louis van Aerle, algemeen directeur van KC Business Solutions, nam de bijbehorende award in ontvangst van Hans de Jong, directeur European Channels Group bij Xerox Nederland.

“KC Business Solutions heeft ruimschoots voldaan aan de criteria die wij hanteren voor het toekennen van deze award”, licht Hans de Jong toe. “De mensen van KC Business Solutions hebben laten zien dat zij uitblinken in hun interne processen als certificering en kwaliteit, en in de realisatie van hun doelstellingen.”

Naast deze award werd in het de Amsterdam Arena ook de XPPS (Xerox Partner Print Services) Award of the Year uitgereikt aan partner Xtandit. MPS (Managed Print Services) is voor Xerox en haar partners een steeds belangrijkere vorm van dienstverlening en Xtandit is de partner die het afgelopen jaar op dit gebied de meeste klanten ondersteunde.

Ook in het grafische segment beloonde Xerox haar partners. Gilles van Lieshout van Document Concepts nam de PSG (Production Services Group) Award in ontvangst.

Naast concessionairs die in de prijzen vielen, won multi-brand partner REX International de Multi-brand Award. En tenslotte werd er een aantal awards uitgereikt aan individuele medewerkers die zich in 2012 op bijzondere wijze voor Xerox en partners hebben ingezet.

Rate this post

Print Friendly