Docspro, de specialist op het gebied van scanning, data capture en document management, heeft onlangs het ISO 14001 milieu certificaat behaald. Dit certificaat geeft aan dat Docspro een milieumanagementsysteem binnen de organisatie hanteert, dat voldoet aan de eisen die zijn opgesteld door de International Organization for Standardization (ISO). Daarmee is wederom één van de doelstellingen behaald die zijn vastgelegd in het ambitieuze MVO beleid van de Alphense ICT dienstverlener.

Algemeen Directeur, Leo Schippers; “Het behalen van het certificaat is een uitstekende manier voor Docspro om te laten zien dat wij ons bewust zijn van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en structureel aandacht besteden aan het onderwerp milieu in onze bedrijfsvoering.”

Over ISO 14001

ISO 14001 is één van de normen van de ISO 14000 serie en wordt wereldwijd toegepast om milieumanagementsystemen op te zetten en te certificeren.

 

Een milieumanagementsysteem is, bij voorkeur, een onderdeel van het gangbare managementsysteem en richt zich speciaal op het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied. Door een milieumanagementsysteem wordt structureel aandacht besteed aan milieu in de bedrijfsvoering.

ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen.

 

Rate this post

Print Friendly