Decos Information Solutions heeft de nieuwste softwareversie van haar zaaksysteem D5 vrijgegeven. In de release van D5.2 zijn een aantal zeer fraaie nieuwe functionaliteiten opgenomen, allen ingegeven door de wensen en behoeften van haar klanten. De user interface voor de tablet is wel de meest in het oog springende nieuwe ontwikkeling. Daarmee kunnen alle klanten van Decos op de tablet volledig gebruik maken van alle functionaliteiten van het Decos zaaksysteem.

Met de release van D5.2 introduceert Decos ook een volwaardige versie voor de tablet. Daarmee kunnen klanten altijd, overal en met ieder device op een prettige manier gebruik maken van de toepassingen van het zaaksysteem Decos D5. Zo heeft men met Decos op de tablet informatie overal bij de hand en kan men taken afhandelen wanneer het het beste schikt. Bovendien kan men met de tabletversie van D5.2 ook registraties aanmaken en bewerken, taken afhandelen, zoeken, favorieten aanmaken, bestanden inzien en rapportages raadplegen.

Daarmee ondersteunt Decos D5.2 het volledig digitaal en papierloos werken op nog een hoger niveau dan voorheen. Alle informatie in het zaaksysteem Decos D5 was reeds anytime, anyplace beschikbaar. Met de tabletversie van D5.2 komt hier ook nog de keuzevrijheid voor het soort device bij: of het nu om een laptop, desktop PC of tablet gaat: de informatie is altijd en overal beschikbaar. En om het papierloos werken volledig te laten slagen, blijkt de tablet de oplossing: onder andere voor digitaal vergaderen, het maken van aantekeningen en het raadplegen van documenten. Daarmee is iedereen altijd en overal met elkaar en met zijn informatie verbonden.

Overige features van Decos D5.2

Behalve de tabletversie van D5.2 introduceert Decos meer krachtige toepassingen in D5.2: de volledige integratie van de bulkscantoepassing Decos Work Station, nieuwe toepassingen voor sjablonen, workflow en het zaakgericht werken. Ook kunt u met QR codes de verwerking van uw documentstromen efficiënter inrichten en de communicatie naar klanten verbeteren. Voor meer informatie over Decos D5.2 kijkt u op www.decos.nl.

 

 

Rate this post

Print Friendly