Konica Minolta Business Solutions heeft onlangs de prestigieuze iF product design award voor haar bizhub C554-lijn gewonnen. De lijn is door de jury beoordeeld op de volgende criteria: design-kwaliteit, vakmanschap, materiaalselectie, innovatiegraad, ecologische duurzaamheid, universeel design, functionaliteit, ergonomie en veiligheid. De iF product design award is een wereldwijd erkend handelsmerk, dat al zes decennia wordt uitgereikt aan bijzondere design-producten.

De bizhub C554-lijn, bestaande uit de modellen: C224,C284,C364, C454 en C554, bevat de INFO-Palette gebruikersinterface met een 9 inch touchscreen. Deze interface verbetert het gebruiksgemak en biedt toegang tot print-, kopieer-, scan- en faxfunctionaliteiten. Met de MyTab-functie kan de printerdriver individueel naar wens worden aangepast. Naast design-functies is er ook aandacht besteed aan milieuaspecten.

Bizhub C554 wint iF product design award 2013

De hele C554-lijn wordt gekenmerkt door groene technologieën voor lager energieverbruik en minder negatieve impact op het milieu. Dit leidt tot een meer ecologische footprint en verlaging van de total cost of ownership (TCO). Denk hierbij aan het scannen zonder opwarmtijd, lager stroomverbruik door de Simitri HD-toner en de dynamische eco-timer.

Bizhub C554 User Interface

“Door integratie van de nieuwste technologieën en gebruiksvriendelijkheid bieden wij een combinatie van ecologische en economische voordelen”, zegt Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta Business Solutions Nederland. “Dit maakt de multifunctionals de ideale keuze voor veel verschillende taken binnen zowel het MKB, als grote organisaties.”

Rate this post

Print Friendly