DocuWare – software voor professioneel document beheer die de efficiency verhoogt, de service naar klanten verbetert en de productiviteit verhoogt.

DocuWare heeft Toshiba TEC Netherlands tot DocuWare partner geautoriseerd. Door documenten digitaal te beheren met DocuWare verhoogt men de efficiency op afdelingsniveau of zelfs op organisatieniveau. Werknemers beschikken over de juiste informatie, de service naar klanten verbetert en de productiviteit verhoogt.

Docuware is ontworpen om documenten te onderhouden zodat ze direct beschikbaar zijn, waar en wanneer dan ook. Op kantoor, thuis of onderweg op uw smartphone of tablet. Documenten worden elektronisch opgeslagen en georganiseerd in een centrale documentenbibliotheek met gebruikersvriendelijke functies, eenvoudige administratie en beheer en naadloze integratie in uw bestaande omgeving.

De Toshiba multifunctionele systemen zorgen voor een directe input in het DocuWare-systeem voor het digitaliseren van papieren documenten. “De gecombineerde kracht van de DocuWare applicatie en de innovatieve Toshiba technologie garanderen een hoog niveau van productiviteit binnen de kantooromgeving”, zegt Manon Kleijwegt, Senior Product Manager van Toshiba TEC Netherlands. “Met de Toshiba connector wordt de MFP optimaal ingezet door niet alleen te printen en kopiëren met het systeem, maar ook papieren documenten aan de centrale documentenbibliotheek van een onderneming toe te voegen. Dit leidt tot verbeterde efficiency, verbeterde prestaties en een betere ROI.”

Naast het opslaan en beheren van documenten is DocuWare software voor geïntegreerd documentbeheer. Het kan elk type document, ongeacht waar het vandaan komt, automatisch verwerken met interne controleprocedures die de klant helpen aan kwaliteitseisen te voldoen. DocuWare importeert de documenten, ordent ze, voegt een volledige tekstindex toe en maakt ze beschikbaar voor verdere verwerking.

Aanvullende functies voor dossierbeheer garanderen een veilig, gecontroleerde en geregistreerde toegang. DocuWare is uitgerust met workflowfuncties, Web Content Managment en universele integratiefuncties die uitbreiding in de hele organisatie mogelijk maakt.

 

Rate this post

Print Friendly