De MaDox Groep heeft in samenwerking met Scannervision (Aivika) een nieuwe efficiënte scankoppeling ontwikkeld om dossiers rechtstreeks vanaf een multifunctional in Fortuna te kunnen scannen.

Het extra gemak en de tijdswinst die geboekt wordt door de dossiers rechtstreeks in Fortuna te scannen zijn enorm.

Advocatenkantoren die al gebruik maken van Fortuna kunnen met deze dynamische koppeling de juiste dossiers en klanten oproepen op de multifunctionele kopieermachine en de papieren dossiers worden rechtstreeks digitaal als pdf gekoppeld aan Fortuna.

De tekst van de dossiers wordt doorzoekbaar in Fortuna opgenomen.

Ook is er de mogelijkheid om medewerkers of voorgedefinieerde teksten te selecteren van de multifunctional.

“De techniek van Scannervision geeft ons de mogelijkheid om geavanceerde koppelingen te maken die begrijpelijk & betaalbaar blijven voor de eindgebruiker.” , aldus Ferry Schelvis Algemeen Directeur van MaDox Groep

“De MaDox Groep praat rechtstreeks met de eindgebruiker en begrijpt ook als geen ander om goede techniek te vertalen in efficiënte werkprocessen. Die kennis en de werkwijze waarop zij klanten benaderen valt goed samen met onze filosofie”, aldus Rene Brunt, CEO van Aivika/Scannervision

(De MaDox Groep levert dynamische Print-, Scan & Document oplossingen voor het MKB en is dedicated partner van oa Scannervision & Kyocera)

ScannerVision biedt standaard integraties voor onder andere Sharepoint, Unit 4, Hyarchis.Net, Dropbox, Evernote, Google DOCS en vele andere.

Nog nooit is digitale archivering zo eenvoudig geweest. De gebruiker hoeft geen ingewikkelde handelingen te verrichten of een speciale opleiding te hebben gevolgd. Eén druk op de knop en geheel automatisch wordt een document gescand, geïndexeerd, omgezet naar een gewenst resultaat (WORD, TIFF, PDF/A etc.) en als laatste stap op de juiste plaats in een applicatie of folder geplaatst. ScannerVision™ is een server-based document capture oplossing. Het is als open-architectuur middleware ontworpen om naadloos met bestaande en nieuwe document management systemen te integreren. ScannerVision™ verhoogt de efficiëntie voor alle afdelingen, bedrijven en organisaties waar papieren documenten onderdeel uitmaken van het bedrijfsproces. Stroomlijn uw werkprocessen op de crediteuren en debiteuren administratie en beveilig bijvoorbeeld uw documentprocessen op de afdeling personeelszaken.

Voor meer informatie: www.scannervision.com www.madoxgroup.nl www.aivika.com

 

Rate this post

Print Friendly