Eindhoven, 3 januari 2013 – VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het ECM-systeem Hyarchis.Net, presenteert een nieuwe generatie Hyarchis.Net Document Management Webclient. Deze Webclient, waarmee medewerkers onafhankelijk van plaats en tijd aan documenten en dossiers kunnen werken, vervangt de huidige versie en heeft een volledig gemoderniseerde interface. Met deze vernieuwing speelt VDD IQware in op de trend dat steeds meer organisaties volledig virtueel gaan werken. De vernieuwde Webclient is vanaf januari 2013 beschikbaar.

Een belangrijk voordeel van de Webclient is de toegankelijkheid, er hoeft geen software geïnstalleerd te worden om van deze tool gebruik te maken. Daarbij zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd, zoals het naast elkaar zetten van meerdere zoekopdrachten in één scherm. Ook is het mogelijk om Hyarchis.Net Case Management naadloos te integreren, waardoor de gebruiker in één interface zowel documenten als werkitems kan raadplegen.

Sybrand Jongejans, algemeen directeur van VDD IQware: “De doelstelling van de nieuwe Webclient is het beschikbaar maken van de volledige functionaliteit van de Windows client op het web. Dat is ons gelukt en we hebben daarnaast een optimalisatieslag doorgevoerd rondom bepaalde functionaliteiten. Met deze vernieuwing sluiten we aan op de ontwikkelingen rondom Het Nieuwe Werken en bieden we uitkomst aan onze klanten, die veelal uitsluitend online werken. De mate van efficiency die door de webgebaseerde oplossing ontstaat is vooral in deze tijd zeer belangrijk voor organisaties.”

 

Rate this post

Print Friendly