Breukelen, 21 december 2012 – Xerox heeft Prodist, Nederlandse marktleider op het gebied van grafische Management Informatie Systemen, benoemd tot Xerox Innovation Partner. Het doel van de samenwerking is te komen tot een naadloze integratie, inclusief JDF-koppelingen, van de Prodist MIS-software met de geavanceerde ‘one touch’ grafische FreeFlow workflow-oplossingen van Xerox. Grafische bedrijven zijn in staat de marges op hun digitale drukwerkactiviteiten substantieel te verbeteren door een verregaande mate van automatisering van drukwerkopdrachten – van de initiële opdracht tot en met productie, distributie en facturering. De oplossing kan zelfs worden gekoppeld aan een 24/7 webwinkel.

Beide partners geven een demo tijdens de Grafische vakbeurs in Gorinchem, bij stand 168, hoe de integratie van Prodist MIS-software met de FreeFlow workflow-software er in de dagelijkse praktijk van een digitale of hybride drukkerij uitziet.

Het Xerox Business Innovation Programma (XBIP) heeft als doel om haar softwareplatforms open te stellen voor de ontwikkeling van nieuwe toepassingen door derden. Dit geeft innovatieve lokale softwarepartners als Prodist de mogelijkheid om nieuwe softwareproducten en diensten te ontwikkelen, die vervolgens via de diverse directe en indirecte verkoopkanalen van Xerox beschikbaar komen voor eindgebruikers. Oplossingen die extra toegevoegde waarde geven aan het brede portfolio van Xerox-producten, -oplossingen en -diensten.

Rate this post

Print Friendly