17 december 2012 – Op 27 november, 4 en 5 december vonden de eerste gebruikerstrainingen plaats. In drie verschillende trainingen krijgen de gebruikers van 20/20 vision een praktijkgerichte training om het maximale te halen uit de software 20/20 vision. De trainingen zijn georganiseerd voor drie verschillende doelgroepen. Door het aanbieden van verschillende trainingen kan het niveau van de training en de leerstof aangepast worden op de kennisbehoefte van de deelnemers. De trainingen die dit kwartaal zijn georganiseerd zijn:

• Training Applicatiebeheer

• Training OCR beheer

• Training Financiële Administratie (Coderen)

De trainers, Andre de Vroed en Raymond Langendoen, kijken terug op succesvolle dagen. De gebruikers van 20/20 vision krijgen een beter begrip van de software. ‘Vaak zien we dat na verloop van tijd de kennis over 20/20 vision vervaagt en door deze trainingen te geven blijft de kennis altijd actueel en kan de klant sneller zelf een incident oplossen’, zegt Raymond Langendoen. Raymond is support consultant op de helpdesk van 20/20 vision Europe. Hij onderstreept dat de gebruikers baat hebben bij het volgen van de trainingen.

Trainingen in 2013

Ook in 2013 gaat 20/20 vision Europe door met deze trainingen. ‘Na de livegang en de bijbehorende trainingen aan het einde van een implementatietraject worden onze klanten door onze helpdesk geholpen. Veel van onze klanten gebruiken echter al jaren onze software. Sommigen zelfs al meer dan 10 jaar. Wij hebben gezien dat door personeelswisselingen en financiële reorganisaties bij die groep de behoefte bestaat voor opfriscursussen in het gebruik van 20/20 vision ’, zegt Andre de Vroed. Om die behoefte aan actuele kennis tegemoet te komen biedt 20/20 vision Europe trainingen op locatie, maar de beste oplossing is natuurlijk om regelmatig klassikale basistrainingen te verzorgen. Op deze manier kunnen de gebruikers niet alleen de kennis over het pakket krijgen, maar ze komen ook in contact met andere gebruikers van 20/20 vision en kunnen ervaringen met elkaar uitwisselen.

 

Meer weten over 20/20 vision? Bezoek onze website www.2020vision.nl

 

Rate this post

Print Friendly