Konica Minolta, leverancier van documentoplossingen, is van 22 tot en met 24 januari 2013 aanwezig op de Grafische Vakbeurs. De beurs vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens deze vakbeurs voor de Benelux toont Konica Minolta haar nieuwste producten en oplossingen voor de grafische industrie, zoals een nieuwe zwart-wit productieprinter, een groot formaat printer en haar Web to Print-software.

 

bizhub 951

De bizhub 951, het nieuwste zwart-wit model, print met een snelheid tot 95 pagina’s per minuut en is voorzien van hardware die tot 750.000 pagina’s per maand aankan. Daarnaast ondersteunt de bizhub 951 verschillende soorten papier en is de bediening eenvoudig dankzij het grote touchscreen. De bizhub 951 is voorzien van de GP-502, een oplossing waarmee inline compleet geringde documenten kunnen worden geproduceerd.

 

KIP C7800

De KIP C7800 is een oplossing geschikt voor zwart-wit en kleurafdrukken van groot formaat en voldoet aan de eisen op het gebied van kwaliteit en prestaties voor technische en grafische toepassingen.

 

Printgroove JT Suite 5

Konica Minolta geeft tijdens de vakbeurs een demonstratie van de Printgroove JT Suite 5: een nieuwe generatie Web to Print-applicatie die geschikt is voor de grafische zakelijke markt. De JT Suite is met name geschikt voor bijvoorbeeld scholen (leerlingen met laptops), gemeenten (gebruikers met een iPad) en in andere repro-omgevingen.

 

Naast bovenstaande beursprimeurs, zullen ook de gerenommeerde kleuren productieprinters aanwezig zijn.

 

Datum: 22 t/m 24 januari 2013

Locatie: Evenementenhal Gorinchem

Standnummer:198

 

Rate this post

Print Friendly