Leiderdorp, december 2012 – Semantica introduceert met DAD een unieke service waarmee nu ook ondernemers uit het kleinere MKB digitaal kunnen factureren binnen hun eigen vertrouwde applicaties, zoals Word en Excel. Omdat er geen investeringskosten zijn en de eerste 100 digitale facturen per jaar gratis, leveren facturen al geld op vóórdat de klant heeft betaald! DAD voldoet aan de richtlijnen voor digitaal factureren die zijn opgezet door de overheid.

Voor drukke ondernemers

Semantica installeert gratis zodat de ondernemer meteen kan starten met digitaal factureren. Bovendien is het digitaal verzenden en archiveren tot 75% sneller dan met papieren facturen.

Kosten

Om de DAD service te gebruiken is er geen investering of een vast contract nodig. Per jaar zijn de eerste 100 facturen gratis. Boven de 100 facturen kost het € 0,30 per factuur (minimaal 64% goedkoper dan papier).

Hoe werkt DAD?

Het briefpapier van de organisatie wordt gebruikt als digitale achtergrond zodat iedere factuur er verzorgd uit ziet. De ondernemer maakt de factuur zoals hij gewend is en met één druk op de knop wordt de factuur én verzonden naar de klant én gearchiveerd en krijgt de pdf automatisch de naam van het factuurnummer.

Een factuur is snel vindbaar doordat het digitale archief zelfs doorzoekbaar is op inhoud van de facturen, zonder alle facturen te hoeven doorbladeren. Dit levert zowel de ondernemer als de boekhouder tijdwinst op.

Veilig met digitale handtekening

Particulieren ontvangen tegenwoordig veel digitale facturen. Voor hen is het voordeel dat zij geen facturen/bonnen meer kwijt raken. Door de digitale handtekening ziet de klant direct dat de ondernemer ook echt de afzender is en is de ondernemer beschermt tegen misbruik door derden.

Gratis iPad-app

Overleg met de klant alvorens de factuur te mailen kan op een tweede of draaibaar beeldscherm of op onze gratis iPad-app.

Wil de ondernemer de klant toch een papieren factuur meegeven? Met één handeling drukt de ondernemer de factuur ook af op een vaste printer, terwijl het eigen exemplaar in het digitale archief wordt opgeslagen.

 

Rate this post

Print Friendly