Almere, 10 december 2012 – Met de introductie van de IS-6000 voegt Neopost een intelligente frankeermachine voor hoge volumes toe aan de lijn postverwerkende systemen. Kenmerkend voor de Neopost IS-6000 zijn de snelheid, betrouwbaarheid, kostenbeheersing en het gebruiksgemak. De snelle en robuuste IS-6000 is de oplossing die voldoet aan alle eisen om elke dag garant te staan voor professionele verwerking van de post en is vooral geschikt voor organisaties met hoge volumes.

De IS-6000 is aanpasbaar aan de behoeften van een organisatie. Het modulaire ontwerp biedt de mogelijkheid om de componenten, applicaties en opties aan te schaffen die relevant zijn. De IS-6000 is voorzien van een nieuwe, intelligente vaste printkop; ontworpen om oneindig lang mee te gaan en die ook Port Betaald stempels kan afdrukken. Deze nieuwe inkt- en afdruktechnologie biedt een optimaal rendement op de investering.

Betrouwbare productie en optimale beschikbaarheid

De IS-6000 werkt met alle soorten enveloppenafmetingen tot 20 mm dikte, van briefkaart tot C4-envelop. Dankzij de hoge capaciteit enveloppentoevoer met real-time bijvulmogelijkheid is er de mogelijkheid om meer dan 18 cm te stapelen en extra poststukken toe te voegen als de machine in gebruik is. Daardoor wordt het aantal onderbrekingen verlaagd en de productiviteit verhoogd.

Het Mixed Mail Feeding toevoerstation sorteert de post voor. De automatische transportband is gesynchroniseerd met het toevoerstation en biedt een hoge opslagcapaciteit voor gefrankeerde post. Het systeem is uitgerust met een dynamische weegschaal met een gepatenteerd vierpuntsdetectiesysteem. Elke envelop wordt direct real-time gewogen en gemeten. Zendingen worden automatisch met het juiste tarief gefrankeerd, volgens de actuele posttarieven. Om te voldoen aan de eisen van grootschalige, professionele postzendingen zijn de beschikbare snelheden 210, 260 of 300 brieven per minuut.

“De optionele MAS-software, de oplossing voor het beheren en bewaken van de frankeerkosten, verzamelt en consolideert de informatie van de frankeermachine”, stelt Thanassis Thomopoulos, Marketing Manager Neopost. “Daardoor zijn de postkosten te controleren en verbetert het beheer van de postkamer door rapporten en budgetten te optimaliseren.”

De IS-6000 is permanent verbonden met de servers van Neopost en maakt zo gebruik van de diagnose- en supportdiensten op afstand. Dat garandeert maximale beschikbaarheid.

 

Rate this post

Print Friendly