SRM is hét opleidingsinstituut voor beginnende én ervaren professionals in de marketing, marketingcommunicatie, communicatie en sales. Met 20 vaste medewerkers en ruim 200 gecertificeerde docenten zetten we ons in voor de professionele ontwikkeling van elke deelnemer aan onze opleidingen.

SRM biedt je een omgeving waarin inspiratie, dialoog en netwerken de basisbegrippen zijn om jouw ambitie te voeden. Met maatwerkopleidingen en opleidingen die voldoen aan de hoogste eisen. Belangrijke bron daarbij zijn de docenten: streng geselecteerde en gecertificeerde professionals – die je inspireren vanuit hún werkelijkheid. Leer dát SRM kennen en inspireer ons met jouw inschrijving.

In de 50 jaar van ons bestaan hebben we een reputatie verworven als de meest ervaren en meest gerenommeerde particuliere aanbieder van opleidingen op dit gebied. Dat is een reputatie om trots op te zijn, maar die ons tegelijk verplicht om het niveau van onze opleidingen voortdurend tegen het licht te houden en waar nodig bij te stellen. Wat dat wil zeggen, ontdek je het best in de praktijk. Je bent van harte uitgenodigd.

Rate this post

Print Friendly