‘s-Hertogenbosch, 3 december 2012 – Ricohheeft TotalFlow DocEnhancer gelanceerd – een plugin voor Adobe® Acrobat® X Pro. Met deze toepassing kunnen printprofessionals nieuwe diensten aanbieden, zoals het herbewerken van documenten voor klanten die PDF-bestanden op het laatste moment nog willen wijzigen.

Grafimediabedrijven en centrale repro’s zijn voortdurend op zoek naar nieuwe zakelijke kansen en met TotalFlow DocEnhancer beschikken ze over een eenvoudig en intuïtief hulpmiddel om gegevens in een document te indexeren. Zo kunnen ze gepersonaliseerde direct mail-toepassingen nauwkeurig bijhouden en beheren. TotalFlow DocEnhancer is een aanvulling op Ricoh’s uitgebreide aanbod aan TotalFlow-software en -diensten, die is bedoeld om printprofessionals te helpen de efficiency te verbeteren en meer toegevoegde waarde te bieden aan hun opdrachtgevers.

TotalFlow DocEnhancer biedt technologische vernieuwingen die oorspronkelijk zijn ontwikkeld voor InfoPrint Process Director, en die worden gebruikt voor high-end datacenters en direct mailers met hoge volumes transactioneel printwerk. Door de aantrekkelijke prijs en het gebruiksgemak kunnen grafimediabedrijven en centrale repro’s snel operationeel zijn met een aanbod aan gepersonaliseerde print- en digitale mailingservices en nauwkeurige batchverwerking van PDF-documenten in gedrukte of digitale vorm

“Voor grafimediabedrijven die willen groeien en hun dienstverlening willen uitbreiden, bieden de traditionele beheerprocessen voor mailings niet altijd de vereiste snelheid, efficiency en mate van personalisering. Met TotalFlow DocEnhancer worden productieprocessen naadloos geïntegreerd zodat multichannel-mailings op een flexibele manier kunnen worden beheerd”, aldus Huib Kolen, Manager Business Development Production Printing, Ricoh Nederland.

“Stel dat je PDF-bestanden klaar hebt staan om te produceren en de klant wil nog een QR-code toevoegen aan de direct mail. Of een afbeelding bij een bericht moet op het laatste moment worden veranderd. Of het adresblok is niet goed uitgelijnd met het venster van de envelop. Dergelijke wijzigingen kunnen snel en eenvoudig worden doorgevoerd met TotalFlow DocEnhancer. Printprofessionals brengen de nodige wijzigingen aan zonder dat het bestand opnieuw moet worden samengesteld, zonder tussenkomst van de ontwerpafdeling en zonder codes, scripts of andere technische expertise. En het grootste voordeel is dat er geen cruciale deadlines meer gemist hoeven te worden. Het is een belangrijke uitbreiding van ons TotalFlow-portfolio.”

Belangrijkste kenmerken:

• Snel en gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in printklare PDF-bestanden via een eenvoudige en hoogst efficiënte procedure.

• Streepjes- of QR-codes toevoegen aan voorbeelden van pagina’s en documenten zonder ze af te drukken, zodat absolute integriteit van de uitvoer kan worden gewaarborgd voor een groot aantal complexe gegevensgestuurde toepassingen.

• Tijd besparen omdat documenten kunnen worden gewijzigd zonder ze terug te sturen naar de ontwerpafdeling of de klant.

• Gemakkelijk afzonderlijke documenten en pagina’s zoeken in een PDF-bestand dat uit meerdere documenten of pagina’s bestaat.

• Printprofessionals kunnen gegevens, zoals adresgegevens of andere tekst, extraheren zodat ze over meer mogelijkheden beschikken om direct mail te personaliseren.

• Gebruikers kunnen ongewenste gegevens verbergen en/of afbeeldingen en tekst toevoegen.

 

Rate this post

Print Friendly