Multi-Post uit Dordrecht presenteert op de Grafisch Vakbeurs in Gorinchem een aantal productinnovaties op het gebied van full color printen en Flexmail softwareoplossingen. ‘De vakbeurs komt op een goed moment’, zegt salesmanager Michel van Beek. ‘Wij hebben veel nieuws in petto. Denk aan de nieuwe AstroJet M1 kleurenprinter. De M1 full color printer is een door AstroJet ontwikkeld nieuw concept. Deze zogeheten Memjet technologie onderscheidt zich met een paginabrede inkjet printkop. Dat maakt het printen van full color afdrukken kostenefficiënter. De nieuwe AstroJet M1 is zeer flexibel en print naast afdrukken op A4 formaat ook enveloppen, kaarten, flyers in verschillende formaten en gramsgewichten.

Net als bij AstroJet adresseerprinters wordt printwerk via een feeder ingevoerd en komt er kant-en-klaar uit. Daardoor is deze nieuwe printtechnologie geschikt voor een breed scala aan toepassingen en gaat een stap verder dan het printen van A4 documenten in kleur alleen. De AstroJet M1 is zeer zuinig in verbruik en energievriendelijk. Ook binnen Flexmail, het softwareprogramma voor personalisatie, laten wij op de Grafisch Vakbeurs de nieuwste productverbeteringen zien. Met één van de noviteiten is het mogelijk om de kleuren op de AstroJet M1 te beheren en zo nodig aan te passen. Dat levert een consistenter eindresultaat op’.

Naast bovengenoemde noviteiten presenteert en demonstreert Multi-Post op de Grafisch Vakbeurs adresseerprinters, sluitzegelmachines en couverteeroplossingen.

 

Rate this post

Print Friendly