Amstelveen, 3 december 2012 – Canon Europe – wereldwijd marktleider in imaging solutions – lanceert een update van iW Desktop 3.0. – de geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossing voor desktop print publishing voor kleine en middelgrote kantoren. In combinatie met Canon’s imageRUNNER ADVANCE-platform stelt iW Desktop 3.0.1 organisaties in staat eenvoudig intern gepersonaliseerde documenten met een professionele uitstraling te printen.

Zo maakt iW Desktop het mogelijk om documenten uit verschillende bronnen – van Word en Excel tot PowerPoint en PDF – samen te voegen in een nieuw document en hiervoor een professionele opmaak te creëren. Of het nu gaat om offertes en rapporten of om informatiepakketten en brochures. Hiermee kunnen organisaties veel tijd en kosten besparen voor het uitbesteden van de productie van deze documenten. Met deze oplossing kan Canon haar klanten in het MKB extra toegevoegde waarde bieden. Zo is iW Desktop een betaalbare en schaalbare oplossing die rechtstreeks met een Canon MFP en printerdriver werkt, zonder dat extra apparatuur nodig is.

Hoogwaardige interne documenten

“Klanten vinden het nog steeds erg belangrijk dat zij documenten kunnen printen. Zo blijkt uit ons Office Insights-rapport[1] dat ondernemers één op de drie van hun geprinte materialen met klanten delen. Deze documenten staan vaak mede aan de basis van zakelijke successen en dienen dan ook van hoge kwaliteit te zijn. iW Desktop 3.0.1 sluit volledig aan op de behoefte van klanten aan hoogwaardige, intern geproduceerde documenten”, benadrukt Matthew Wrighton, OIP Product Management & Strategy van Canon Europe.

De nieuwe functie voor variabele data printing van iW Desktop is zeer gebruiksvriendelijk en kan worden gekoppeld met elk Excel- of .csv-bestand. Gebruikers kunnen variabele informatie – zoals logo’s en contactgegevens – eenvoudig verslepen en plaatsen en een professioneel, gepersonaliseerd document of PDF maken dat gereed is voor verzending naar de klanten. Met de publishing templates – die met één muisklik zijn in te stellen – besparen zij tijd bij het samenstellen van documenten.

iW Desktop is compatibel met alle Canon MFP’s[2] en biedt de meeste toegevoegde waarde in combinatie met printers die zijn voorzien van geautomatiseerde finishing-opties, zoals de modellen uit het imageRUNNER ADVANCE-assortiment. Hierbij bestaat een keuze uit nieten, ponsen, vouwen en de mogelijkheid om boekjes te produceren.

Bedrijven kunnen iW Desktop 3.0.1 45 dagen op proef nemen door deze te downloaden via http://software.canon-europe.com

 

[1] Canon heeft het onafhankelijke onderzoeksbureau RS de opdracht gegeven het onderzoek uit te voeren waarop deze tussentijdse resultaten zijn gebaseerd. In september 2012 zijn hiervoor 729 eindgebruikers en opinieleiders in heel Europa online ondervraagd.

2 Op basis van Compatibility List

 

Rate this post

Print Friendly