Adviesgroep Van der Roest, ANVA en Billing Service Provider Bluem hebben deze week de aftrap gegeven voor de introductie van FiNBOX voor Van der Roest klanten.

De introductie van het digitale bedieningsconcept is onze prioriteit

Adviesgroep Van der Roest zet in op digitalisering van de verzekeringspost voor haar klanten. Volgens Jan Brasser, directie bij Van der Roest, zijn klanten wel in voor een digitaal alternatief voor de papieren rompslomp.” De meeste betalen de nota’s toch al via internetbankieren, waarom dan niet facturen direct daar klaar zetten voor betaling. Naast betaalgemak en overzicht, biedt FiNBOX ook andere voordelen. Alle nota’s op één centrale plek, zeven jaar veilig gearchiveerd , en geen papieren rompslomp meer.” Na de lancering van de digitale factuur, wordt de introductie van de digitale polis een logische vervolgstap. Dit betekent immers een forse kostenbesparing, biedt klanten extra service en ontlast het milieu. De digitale polis zal ook via FiNBOX veilig beschikbaar gesteld worden.

De verschuiving naar digitale communicatie niet meer te stoppen

Steeds meer consumenten gebruiken internet bij het kiezen van verzekeringen. Het digitaal aanbieden van facturen en polissen is dan ook de volgende stap in de efficiëntieslag voor een kantoor. Van der Roest verwacht binnen een half jaar een behoorlijk deel van haar klanten aan te melden voor digitaal. “Wij gaan klanten actief informeren over FiNBOX en de voordelen. Daarnaast gaan we het klanten zo eenvoudig mogelijk maken om zich aan te melden”, aldus Frans van der Pol, directie Van der Roest.

Plug & play starten met FiNBOX

We maken gebruik van de ANVA concernmodule. We kunnen dankzij de ANVA/Bluem koppeling direct aan de slag, vertelt Frans van der Pol. Deze geintegreerde en bewezen oplossing had absoluut onze voorkeur in plaats van een maatwerk koppeling. Nu maakt onze software automatisch de splitsing tussen print- en FiNBOX output.

Over Adviesgroep Van der Roest

Adviesgroep Van der Roest is een middelgroot advieskantoor in het midden van het land. Van één enkele polis tot complete financiële planning en voor de aan- en verkoop van een pand kunt u bij Van der Roest terecht. Meer informatie vindt u op www.vdroest.nl

Over ANVA

ANVA bewijst met nieuwe, innovatieve producten en diensten op het gebied van standaardisatie, digitalisering en ketenintegratie al meer dan 35 jaar een betrouwbare en solide partner te zijn voor de verzekeringsbranche.

 

Over Bluem

Bluem is voorloper op het gebied van digitaal factureren & betalen. Bluem is feitelijk de postbode voor financiële post op het internet en verzorgt de aflevering van facturen, loonstroken, polissen en pensioenoverzichten binnen de vertrouwde bankomgevingen (FiNBOX) en mailboxen. Ook vanuit de markt ontvangt het de erkenning voor haar leidende positie. Bluem is mede-winnaar van de VGP Innovatie Award, winnaar van de XS4ALL Sustainability Award en nominee Gouden Factuur. Meer informatie vindt u op www.bluem.nl.

 

Rate this post

Print Friendly