30 november 2012 – GFI Software introduceert GFI FaxMaker 2013. De oplossing integreert nu naadloos met cloud-gebaseerde e-mail en fax-server providers om te kunnen voldoen aan de veranderde behoeften van de huidige mobiele medewerkers. Daarnaast is de oplossing nu nog eenvoudiger te installeren, beheren en gebruiken. Een bijkomend voordeel voor de mobiele medewerker is dat het met GFI FaxMaker 2013 nu ook mogelijk is voor bedrijven om sms-berichten naar meerdere ontvangers tegelijkertijd te sturen. Ook kunnen organisaties afspraakherinneringen, speciale aanbiedingen en overige relevante informatie rechtstreeks sturen naar mobiele devices, opt-in klanten, collega’s en prospects.

 

GFI FaxMaker 2013 biedt nu de voordelen van het hybride faxen, waardoor er geen specifieke trunks meer nodig zijn. Met GFI FaxMaker kunnen servers direct verbinding maken met de online fax-diensten en faxen versturen en ontvangen via het internet in plaats van de standaard telefoonlijnen. Dit biedt organisaties dezelfde auditing-, backup-, archivering- en toegankelijkheidsopties die conventionele on-premise fax-servers bieden, maar zonder de bijhorende installatie- en beheerkosten.

 

Duizenden MKB-bedrijven wereldwijd maken gebruik van GFI FaxMaker, waaronder organisaties in de gezondheidszorg, advocatenkantoren en financiële dienstverleners, die communiceren via fax om te voldoen aan beveiligings- en compliance-voorschriften. GFI FaxMaker 2013 verbetert fax-technologie door de beveiligingsvoordelen van het traditionele faxen te combineren met het gemak, de betaalbaarheid en flexibiliteit van communicatie via e-mail en sms.

 

GFI FaxMaker 2013 biedt de volgende functionaliteit die zorgt voor effectievere en verbeterde communicatie binnen de zakelijke omgeving:

• Ondersteuning van cloud-gebaseerde e-mailsystemen zoals Microsoft Office365™ en Google Docs™, waardoor klanten kunnen profiteren van alle voordelen van hybride systemen.

• De mogelijkheid om overal en altijd te faxen via mobiele devices, of het nu onderweg is of vanuit een locatie op afstand. Hierdoor zijn gebruikers niet meer afhankelijk van faxapparaten.

• Naadloos werken met cloud-gebaseerde fax-server providers. Zonder een telefoonlijn, extra hardware of extra investeringen. Een internetverbinding naar de GFI FaxMaker-server en een faxdienst die ondersteund wordt, is alles wat er nodig is. De initiële -, operationele – en administratieve kosten zijn minimaal.

• Ondersteuning voor meerdere sms-opties tegelijkertijd, waardoor organisaties sms-berichten kunnen inzetten als een krachtig marketing- en communicatiemiddel en een zeer waardevolle manier om medewerkers, klanten en partners te bereiken met cruciale informatie.

• Complete integratie met multifunctionals. Door de integratie met Canon®, HP®, Konica Minolta®, Ricoh® en Xerox®, kunnen klanten al hun faxen centraliseren vanuit alle bronnen met GFI FaxMaker.

• Ondersteuning van zowel Microsoft Exchange® 2012 als Windows® 8.

“Netwerkcommunicatie heeft de wijze waarop ondernemingen met elkaar verbonden zijn drastisch veranderd, maar het traditionele papier gebaseerde faxen heeft deze ontwikkeling vaak in de weg gestaan”, stelt Phil Bousfield, general manager van GFI Infrastructure business unit. “Papier gebaseerde fax-systemen zorgen voor significante initiële kosten en remmen vaak efficiënte en tijdige communicatie. Hybride faxen met GFI FaxMaker 2013 stellen mobiele werknemers in de gelegenheid om efficiënt en effectief te faxen zonder hierbij vast te zitten aan hun bureau. Het is eenvoudig om op te zetten, te gebruiken en draagt bij aan een duurzamer en milieuvriendelijker kantoor.”

 

Rate this post

Print Friendly