Breukelen, 26 november 2012 – Regionaal Opleidingencentrum Rijn IJssel uit Arnhem volgt het voorbeeld van andere opleidingsinstituten en heeft alle afdrukapparatuur ondergebracht bij één leverancier. Na een Europese aanbesteding bleek Xerox aan alle wensen en eisen te kunnen voldoen.

Een deel van de decentrale apparatuur werd vervangen door 150 centrale printers en multifunctionals van Xerox. Concreet betekent dit minder, maar technisch betere machines voor de medewerkers en studenten van Rijn IJssel. Er zullen nu minder storingen zijn en deze machines zijn beter voor het werkklimaat en het milieu. De ondersteuning verloopt automatisch met behulp van managed print services (MPS). Via MPS krijgt de helpdesk van het ROC een seintje van een machine als er iets is of dreigt mis te gaan. Via MPS worden ook tijdig de gebruiksartikelen en toners besteld. En zodra onverhoopt een grotere storing dreigt, heeft de helpdesk het al in de gaten en stuurt er een technicus naar toe. Tellerstanden worden ook automatisch doorgegeven.

Hans de Wit, Manager Facilitaire Services bij Rijn IJssel geeft aan: “Zoals het nu gaat is ook wat we voor ogen hadden. Printers moeten het gewoon doen en onze mensen moeten hun tijd zoveel mogelijk aan het primaire proces kunnen besteden.”

 

Rate this post

Print Friendly