Kopietje, een professionele print- en kopieshop met een sociaal karakter uit Kapelle, kiest voor het papier van BührmannUbbens en voor de productieprinters van Konica Minolta. Van oorsprong is Kopietje een initiatief van Stichting Eleos geestelijke gezondheidszorg. Sinds enkele jaren is de organisatie zelfstandig en succesvol met een focus op maatschappelijke betrokkenheid. Vijf tot zes medewerkers zijn dagelijks bij Kopietje bezig met een werk- en leertraject. Klanten kunnen bij Kopietje terecht voor arbeidsintensieve klussen, bewerkelijke producten en maatwerk. Denk hierbij aan brocheren, vouwen, nieten en nasnijden van boekjes, maar ook het inbinden van kalenders en brochures met Wire-O binding.

Begin dit jaar is Gerrit de Pater, directeur van Kopietje, op zoek gegaan naar een zwart-wit systeem én een kleuren systeem. Na gesprekken met meerdere leveranciers koos Kopietje voor BührmannUbbens. Naast de bizhub PRESS C6000 en de bizhub PRO 951 van Konica Minolta leveren zij ook het papier. De zwart-wit productieprinter ondersteunt papier variërend van 40 gram tot 300 gram en klanten krijgen met 1200 x 1200 dpi de kwaliteit die ze verwachten.

“Ik ben trots op mijn bedrijf, mijn mensen en mijn eindproducten”, zegt Gerrit de Pater. “De productieprinters voldoen aan al onze verwachtingen. Daarnaast garandeert Konica Minolta de kwaliteit gedurende de gehele looptijd. Ik sta garant voor mijn mensen en het eindproduct met de systemen van Konica Minolta en het papier van BührmannUbbens.”

Rate this post

Print Friendly