Panasonic kondigt de lancering van twee nieuwe compacte kleurenscanners aan: de KV-S1015C en KV-S1026C. Beide scanners hebben drie programmeerbare knoppen voor ‘One Touch Scanning’, waarbij gescande documenten onmiddellijk in een bepaalde map worden opgeslagen of naar een bepaald e-mailadres worden gestuurd. De twee modellen kunnen in één keer tot 50 pagina’s scannen. Daarnaast is elk model voorzien van een speciaal rolsysteem en een dubbele invoerdetectie om de invoer van twee pagina’s tegelijk te voorkomen.

 

De KV-S1015C, supersnelle scanner voor MKB-bedrijven en zzp’ers

De KV-S1015C is speciaal ontwikkeld voor het MKB en zzp’ers. De scanner is zeer compact en levert scans van een uitstekende kwaliteit (tot 600 dpi). Deze professionele scanner is compatibel met cloud services, zoals MS SharePoint of Google Docs, en dus uitermate geschikt voor teamwerk. Met 20 pagina’s per minuut is de KV-S1015C een van de snellere compacte scanners op de markt.

 

De KV-S1015C wordt geleverd met een compleet softwarepakket met BizCard en Page Manager. BizCard maakt het mogelijk om visitekaartjes te scannen en slaat de data op in een overzichtelijke database. Op deze manier kunnen gebruikers contactgegevens makkelijk opslaan en snel terugvinden. Page Manager is een vergelijkbare tool voor het beheren van gescande documenten.

 

De KV-S1026C, compacte scanner voor grotere organisaties

De KV-S1026C is ontwikkeld met de administratie van grotere bedrijven in bijvoorbeeld de gezondheidszorg of het bankwezen in het achterhoofd. De scanner biedt een keur aan mogelijkheden die andere compacte scanners niet hebben. Zo kunnen gebruikers met de Double Feed Skip-functie enveloppen of documenten met post-its inscannen met een snelheid van 30 pagina’s per minuut in zwart-wit en 20 pagina’s per minuut in kleur.

 

In de gezondheidszorg is de KV-S1026C onmisbaar dankzij zijn vermogen om uiteenlopende documenten in te scannen. Van een elektrocardiogram tot een identiteitskaart, de KV-S1026C kan zowel heel dun papier (vanaf 20g/m2) als dikke kaarten met reliëfdruk scannen. Het bankwezen kan met de scanner dan weer makkelijk diverse documenten – zoals een identiteitskaart, een contract, een schriftelijk bewijs en andere wettelijke documenten – koppelen aan een klantendossier. Door account managers toegang te geven tot scanners zoals de KV-S1026C gaat het digitaliseringsproces en het elektronisch verbinden van documenten veel sneller, en ook de kwaliteit en de leesbaarheid van de documenten is veel groter.

 

De KV-S1026C wordt bovendien geleverd met Image Capture Plus. Deze toepassing maakt het scannen van documenten eenvoudiger via verschillende automatische functionaliteiten zoals het draaien van afbeeldingen, het verwijderen van blanco pagina’s en knippen/verkleinen.

 

De nieuwe scanners KV-S1015C en KV-S1026C van Panasonic zijn beschikbaar vanaf december 2012 tegen een adviesprijs van respectievelijk €529 en €699 (excl. BTW).

 

Rate this post

Print Friendly