NAARDEN, 13 november 2012 – Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) is door analistenorganisatie Gartner, Inc. in het MPS-leiderskwadrant geplaatst. Dit is terug te vinden in het ‘Magic Quadrant: Managed Print Services Worldwide’-rapport*. In dit rapport werden de Managed Print Services van Lexmark beoordeeld op ‘complete visie’ en ‘uitvoerend vermogen’.

De positionering binnen Gartner’s MPS Magic Quadrant onderstreept Lexmark’s leiderschap in de MPS-markt, het brede scala van grote MPS-klanten wereldwijd, Lexmark’s toekomstvisie en de uitgebreide reeks van MPS-diensten met een grote toegevoegde waarde voor bedrijven. Lexmark is al ruim dertien jaar aanbieder van MPS. Gartner stelt dat leiders het meest uitgebreide MPS-productportfolio hebben ten opzichte van andere leveranciers.

 

Door het stroomlijnen van complete en disfunctionerende bedrijfsprocessen heeft Lexmark’s MPS de capaciteit om direct een verhoogde return on investment te realiseren, door de productiviteit en effectiviteit van werknemers te verhogen. Hierdoor kunnen klanten zich beter concentreren op hun core business en hun dienstverlening.

 

In de afgelopen 24 maanden heeft Lexmark 17 nieuwe MPS-contracten gesloten met klanten die op de Global 500- of op de Fortune 500-lijst staan. Daarnaast hebben alle MPS-klanten waarmee Lexmark in 2011 een contract had, dit contract in 2012 verlengd.

 

“Door middel van een doordachte, planmatige aanpak krijgen we goed inzicht in de behoeften bij onze klanten”, zegt Niels Priem, General Manager Benelux bij Lexmark. “Zo kunnen wij hen voorzien van een optimale MPS-oplossing die is afgestemd op hun korte en lange termijndoelstellingen. Onze klanten vertrouwen op ons als een betrokken, strategische partner die een output-strategie levert die verborgen besparingsmogelijkheden in de printomgeving bloot legt en de productiviteit van werknemers verbetert door het optimaliseren van bedrijfsprocessen.”

 

Rate this post

Print Friendly