Wederom is Konica Minolta Business Solutions Europe benoemd tot leider in Gartner’s Magic Quadrant voor multifunctionals (MFP’s) en printers. Bedrijven raadplegen dit rapport om vast te stellen hoe leveranciers van documentoplossingen ten opzichte van elkaar scoren.

Door de verbetering in de sales-activiteiten en servicecapaciteit heeft Konica Minolta tevens haar printoplossingen en IT-diensten verbeterd. De organisatie richt zich meer op smart MFP’s (SMFP’s) en in het bijzonder op de verbetering van gebruikersgemak en ontwikkeling van applicaties. Het nieuwe negen inch kleuren touch-and-swipe screen werkt net zo eenvoudig als de meeste smartphones en tablets.

“Wij zijn erg enthousiast dat we voor de tweede opeenvolgende keer in het leiderskwadrant staan”, zegt Ernst Kolvenbag, algemeen directeur bij Konica Minolta Business Solutions Nederland BV. “Het laat zien dat we op de goede weg zitten met onze organisatie- en productstrategie. Wij positioneren ons als wereldwijde leider in de zeer competitieve MFP- en printermarkt, ook in de toekomst.”

Kijk voor het volledige Engelstalige bericht op: http://www.konicaminolta.eu/en/business-solutions/company/press-centre/press-releases/press-single/article/konica-minolta-named-a-leader-in-the-2012-worldwide-multifunction-printer-mfp-and-printer-report.html

Rate this post

Print Friendly