Nijmegen, 8 november 2012 – Veel communicatie met klanten gebeurt schriftelijk, via brieven, emails, offertes, contracten en andere correspondentie. Aia Software is de leverancier en ontwikkelaar van ITP, een rijke oplossing voor customer communication management. Expansion is levert en ontwikkelt Xtendis, een brede oplossing voor digitale archivering en document management. Aia Software en Expansion hebben een gezamenlijke interface ontwikkeld voor een naadloze integratie tussen beide applicaties. ITP zorgt voor de opmaak en het verzenden van de bedrijfscorrespondentie. Op het moment dat Xtendis de documenten heeft ontvangen van ITP, worden deze documenten automatisch digitaal gearchiveerd en kunnen ze worden met één druk op de knop worden teruggevonden, bijvoorbeeld om vragen van klanten te beantwoorden.

De Onderlinge ’s-Gravenhage heeft beide oplossingen in huis en is blij met de standaardkoppeling. “Voor ons is het een zorg minder: de beide leveranciers zorgen ervoor dat alles werkt en ook blijft werken,” aldus Jan Verheij, Manager Information Services van de Onderlinge ’s-Gravenhage. “We hebben bewust gekozen voor de oplossingen ITP en Xtendis vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de functionaliteit. Ze vullen elkaar uitstekend aan en met de officiële koppeling zijn wij verzekerd van een vrijwel automatisch doorlopend proces.”

“We richten ons allebei op de sectoren financiële dienstverlening en banken. Een flink aantal organisaties in die bedrijfstakken gebruikt onze applicaties complementair, zoals verzekeringsmaatschappij de Onderlinge ’s-Gravenhage,” zegt Jeroen Huinink, CTO van Aia Software. “Door de koppeling van ITP en Xtendis krijgen deze organisaties nu één omgeving waarin documenten worden gecreëerd, gedistribueerd en automatisch gearchiveerd. Zorgvuldigheid staat bij beide bedrijven hoog in het vaandel, net als klantvriendelijkheid.”

Johan Blank, directeur van Expansion: “We hebben wel meer overeenkomsten: Allebei zijn we als Nederlands softwarehuis al bijna 25 jaar succesvol met ons eigen product in de documentenwereld. De beschikbare interface biedt klanten een additionele garantie dat onze oplossingen uitstekend met elkaar kunnen samenwerken. Dit garandeert voor nu en in de toekomst: ieder document direct beschikbaar!.”

 

Rate this post

Print Friendly