Breukelen, 9 november 2012 – XMPie, A Xerox Company, de marktleider voor multichannel software-oplossingen voor te personaliseren direct-mailcampagnes, introduceert StoreFlow. StoreFlow bestaat uit uStore 7.0, de volledig geïntegreerde versie van de toonaangevende web-to-print- en marketingportaaloplossing van XMPie en Xerox FreeFlow Connect, een component van de FreeFlow-suite voor geautomatiseerde workflow van drukwerkopdrachten.

“Web-to-print is op dit moment in de grafische industrie een populaire software-applicatie, die gekenmerkt wordt door veel verschillende aanbieders”, vertelt Rob Stokmans, marketing manager grafische industrie bij Xerox Nederland. “Door het bundelen van XMPie uStore met Xerox FreeFlow Connect, hebben wij een uitgebreide web-to-print-oplossing op de markt gebracht, die zich duidelijk onderscheidt van andere aanbieders door de mate van automatisering die met deze oplossing mogelijk is.”

uStore 7.0 voegt belangrijke functies toe aan StoreFlow, zoals:

• JDF-ondersteuning

• Social media integratie

• Toevoeging van productprofielen

• Prijs plug-in voor het integreren van klantspecifieke prijsmechanismen

• Uitgebreide rapportage met Excel-grafieken en draaitabellen

• Uitgebreide en geautomatiseerde pre-flighting

• Integratie met LivePerson (Live Chat functie)

Wat uStore 7.0 uniek maakt is de naadloze koppeling met Xerox FreeFlow Connect. Dit betekent dat webshopbeheerders van een StoreFlow-configuratie, inclusief de FreeFlow Connect-integratie, workflows bestaande uit meerdere stappen kunnen definiëren. De workflows zorgen voor de automatisering van de opmaak en impositie, de toevoeging van snijtekens, kleurenbalken, watermerken, paginarotatie, pagina-invoegingen en dergelijke. Kortom, alles wat nodig is om digitaal ingediende drukwerkopdrachten efficiënt gereed te maken voor productie.

Door het combineren van het uStore-aanbod van XMPie met Xerox FreeFlow Connect, is een unieke web-to-print-oplossing gecreëerd die grafimediabedrijven in staat stelt om relevante, persoonlijke documenten aan te bieden en daarbij gebruik te maken van de efficiëntie van een volledig geautomatiseerde, computergeregelde workflow. StoreFlow helpt grafische bedrijven met het realiseren van een hogere productiviteit en een betere ROI.

De Nederlandse introductie van XMPie StoreFlow staat gepland voor december 2012.

 

Rate this post

Print Friendly