Amsterdam, 7 november 2012 – Autonomy, onderdeel van HP, kondigt aan dat Textkernel, een innovatieve provider van meertalige semantische recruitment-technologie, de Autonomy IDOL-technologie (Intelligent Data Operating Layer) integreert in Extract!, zijn oplossing om cv’s te ontleden.

Extract! helpt organisaties met het stroomlijnen van recruitment-processen door het automatisch ontleden van informatie uit cv’s en social media profielen en daarmee één compleet kandidaatprofiel te maken. Omdat de inhoud, lay-out en opmaak van cv’s per geval behoorlijk verschillen, vereist de automatisering van dit extractieproces een technologie die informatie van elk formaat kan verwerken.

Textkernel koos voor de IDOL-technologie van Autonomy om het document extractieproces te verbeteren, zodat Extract! alle gewenste informatie uit een cv, ongeacht het formaat of bestandstype, vast kan leggen. IDOL elimineert de arbeidsintensieve handmatige processen en biedt consistentie en detail van zeer gepersonaliseerd en gevarieerd bronmateriaal.

“We hebben vier toonaangevende oplossingen getest voor ons documentconversie-proces en IDOL van Autonomy behaalde de hoogste score op het gebied van documentconversie en nauwkeurigheid”, vertelt Jakub Zavrel, CEO van Textkernel. “Door over te stappen van een open source oplossing naar de goed ontworpen IDOL-oplossing, kunnen we onze klanten nieuwe functionaliteiten en een hoger slagingspercentage bieden bij het verwerken van verschillende documentformaten en lay-outs van cv’s.”

“Textkernel moet in staat zijn om haar klanten een zeer hoog niveau van nauwkeurigheid en consistentie te bieden, zonder afbreuk te doen aan de snelheid”, aldus Nigel Hutchinson, senior vice president, Power Solutions, Autonomy, onderdeel van HP. “Door integratie van Autonomy’s IDOL, zal Textkernel ervoor zorgen dat Extract! moeiteloos aan deze eisen zal voldoen.”

Rate this post

Print Friendly