Amstelveen, 5 november 2012 – Canon Europe, wereldwijd marktleider in imaging solutions, wordt benoemd als een ‘Leader’ in het Managed Print Services Magic Quadrant rapport van Gartner.

“Wij zijn trots op deze erkenning van onze positie als een ‘leader’ in het MPS rapport van Gartner. Wij zijn continu bezig met de verdere ontwikkeling en inzet van ons MPS-programma om onze klanten hoogwaardige adviezen en de beste managed services te bieden”, zegt Marc Bory, Director MPS & Solutions Sales bij Canon Europe.

Canon blijft investeren in het ontwikkelen van technologie die ondernemingen in staat stelt werkprocessen sneller te laten verlopen en kosten te beheren door middel van zowel een effectief beheer als optimalisatie van printprocessen.

Marc Bory vervolgt: “Wij zijn zeer verheugd met deze erkenning door Gartner. Wij zijn van mening dat deze erkenning het belang benadrukt dat Canon aan de klant hecht; niet uitsluitend aan het begin van een Canon MPS-contract, maar gedurende de gehele relatie. Printmanagement vormt een kernactiviteit van Canon. Wij zijn in staat de beste mensen, processen en bewezen technologie te combineren om zo een effectieve MPS-oplossing te bieden die de kosten bewaakt, de productiviteit verhoogt en de documentbeveiliging voor onze klanten verbetert.”

Gartner omschrijft ‘Leaders’ als aanbieders van “MPS aan een breed scala van klanten, waaronder de grootste klanten met de grootste geografische spreiding. Ook dienen ze aantoonbaar over een wereldwijde aanwezigheid te beschikken. Leaders dienen niet alleen aan te tonen dat zij een moderne MPS bieden, maar ook te laten zien dat ze inzicht hebben in de MPS van de toekomst, daartoe initiatieven ontwikkelen en hier de middelen voor inzetten. Kenmerkend voor leaders is dat ze de effectiviteit van MPS vergroten met een breed assortiment diensten met toegevoegde waarde. Met als resultaat dat ze veelvuldig voorkomen op de shortlist van grote en middelgrote ondernemingen.”

 

Rate this post

Print Friendly